Sobota, 4. 9. 2021, Luna v levu ima ustvarjalno moč

Morda vas zanima

- Oglas -

Današnja Luna je v levu, še vedno pada ter nas danes postavlja pred nekaj izzivov, rešitev pa je v potrpežljivosti in komunikaciji, iskreni in jasni, s katero si bomo pomagali čez ovire.

Dopoldan prinaša opozicijo Lune in Saturna, ki bo toplo, ognjevito Luno ohladila in oddaljila od izpolnjevanja njenih čustvenih želja. Saturn predstavlja obveznosti, naloge, avtoritete, ki nam takšne ovire nastavljajo, izziv pa je v usklajevanju teh energij in iskanju ravnovesja. Luna v levu se lahko zaradi svoje trme upre takšnemu usklajevanju, saj vidi samo svoje potrebe, a je potrpežljivost tisto, kar prinaša rezultate. Sprejmimo, da plani ne gredo povsem po naše. Drugo nam ne preostane.

Druga polovica dneva prinaša nove izzive. Medtem ko bomo s pomočjo Kirona uskladili naš čustveni svet, saj imamo priložnost, da se o naši prizadetosti pogovorimo in najdemo razumevanje, nas zvečer čaka trk Lune in Urana v biku, dveh fiksnih energij, kjer ima vsaka svoje želje in pri njih trmasto vztraja.

Uran v biku je zunanji faktor, ki bo vznemiril naš čustveni svet, torej družba, ki nas obkroža in v kateri se bomo znašli. Naše reakcije bodo pretirane, vznemirjenost zaradi nečesa velika, ker pa Luna v levu ne skriva svoje jeze, so možni spori, ki jih bomo sposobni uravnovesiti šele v nedeljo popoldan.

Se lahko izignemo tem pretiranim reakcijam, ohranimo mirno kri, v izzivu najdemo pozitivno in namesto vulkanskih izbruhov ohranimo ustvarjalen naboj in zadeve preusmerimo v modrost, zavedanje, da bo jutri že bolje? Velja poskusiti.

Danes se odločimo za potrpežljivost ne glede na to, ob kakšen kamen smo se spotaknili. Ne jemljimo dogodkov preveč osebno, dovolimo zunanjemu svetu, da vpliva na nas (če že mora), mi pa v izzivih najdimo ustvarjalni naboj ter s svojo kreativnostjo pokažimo, da znamo reševati probleme in se ob tem tudi zabavati.

Srečno in vse lepo v današnjem dnevu!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekDžuveč
Naslednji članekLiker z aronijo in češnjevimi listi
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -