Sobota, 30. 10. 2021, Luna v levu in vstop Marsa v škorpijona

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu, ko je dopoldanski čas pod vplivom Lune v levu, ki bo potrebovala nekaj svobode, tudi zabave in flirtanja. Že ob 9.05 bo šla v dolgo fazo praznega teka in pretiravala v iskanju naklonjenosti, občudovanja, tudi zapravljanja.

Zvečer ob 20.09 Luna vstopa v devico, v kateri bo v prijetnem, plodnem stiku z Marsom v škorpijonu ter tudi v kvadratu s severnim Luninim vozlom v dvojčku. Informacije, ki jih bomo prejeli, nam bodo dale misliti, spodbujale bodo analize. besedni pingpong.

Glede na to, da je Merkur te dni posebej aktiven, saj je v stikih z Jupitrom in že vonja vpliv Plutona, lahko naše navdušenje nad nečim, kar nam bo spodbudilo možgane, spremenimo v pozitivno obsedenost in problemu pridemo do dna. V mojem primeru bodo to novi bobnarski latino ritmi, ki se jim želim posvetiti in jih ponotranjiti.

Danes je tudi tisti dan, ko Sonce oblikuje kvadrat s Saturnom in potrebe našega ega sooča z omejitvami okolja. Te nam lahko znižajo samozavest, nam dajo občutek, da se ne moremo premakniti nikamor, da naši cilji niso dosegljivi. Lahko pa tem občutkom pristopimo bolj zrelo, sprejmemo obveznosti takšne, kot so, se pokažemo kot zanesljiv partner, sodelavec, prijatelj.

Največji astrološki dogodek dneva, ki bo trajal do 13. decembra, pa je vstop Marsa v znamenje škorpijona. Znamenja raka, device, kozoroga in ribe ga bodo doživele najbolj skladno in gladko. Levom in vodnarjem bo na pot prinesel ovire, ki jih izzivajo, naj se bojujejo za tisto, kar jim je pomembno. Bike bo spodbujal, naj se soočijo z občutki naraščajoče strasti. Škorpijonom bo dal energijo, da gredo globlje in bolj predano. Največ usklajevanja čaka ovne, dvojčke, tehtnice in strelce, saj jih bo zanašalo s poti in bodo potrebovali nekaj časa, preden spoznajo način, kako ravnati z občutki, ki se bodo prebudili.

Zagotovo pa je obdobje Marsa v škorpijonu ustvarjeno za pogum, predanost ciljem, odnosom, napredek na nekem področju življenja, kjer se od nas zahteva vse, kar lahko damo ter za to prejmemo tudi nagrado.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -