Sobota, 3. 7. 2021, Hrana, družba in kaj hočemo več

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – soboto začenjamo z Luno v ovnu in v praznem teku, ta faza pa bo trajala vse do 14.28, ko Luna vstopi v bika in začenja ciklus, med katerim potrebujemo bolj oprijemljive izraze naklonjenosti. Medtem ko je Luna v ovnu v praznem teku, so naše akcije precej nagle, nepremišljene in ne prinašajo pravega učinka, rešitve, temveč zgolj še bolj podžigajo razpad sistema. Namesto tega se raje umirimo in počivajmo.

Popoldanska Luna v biku bo hitela proti sekstilu z Jupitrom v ribah, ki bo na moči vse do večera in prinaša prijetne družabne trenutke, podkrepljene z glasbo in s hrano, smehom in veseljem.

Jutri bo Luna v biku soočena z izzivalnimi energijami Saturna in Urana, Mars bo že zgodaj v natančnem kvadratu z Uranom in morda se bodo te vznemirjajoče energije pokazale samo kot slabost po minuli noči. Kar bi bila najbolj blaga oblika njihovega izraza. Ali pa nas bodo peljale v aktivno iskanje vznemirjenja, ki ga bomo sami skreirali. Nekaj bomo hoteli storiti in tudi bomo, saj iščemo, celo potrebujemo konfrontacijo. Dinamika planetov nam bo mešala štrene in še sami bomo presenečeni, da ne najdemo mira. Glede na ognjevitost Marsa je hladna voda najlažji način, da umirimo napetosti. Če nam ni na dosegu noge, jo najdemo pod tušem.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKostanjev liker
Naslednji članekDomač 100 % sadni sladoled
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -