Sobota, 3. 4. 2021, Poperček dneva

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Že dolgo ni bilo dneva, v katerem bi bila Luna tako neaktivna kot danes. Če si dovolimo in izpustimo jutranje norenje po trgovinah, na telefonih, v prometu, kar nas lahko ob kvadratu Lune in Merkurja čisto zmede (v čvrsto oporo sebi si napišite vsaj listek, ki vas bo vodil po nakupih in obveznostih, saj na spomin trenutno ni računati), je pred nami miren dan. Miren, resen, umirjen dan padajoče Lune v kozorogu. Zna biti, da se nam bo prilegel. Le sprejeti ga moramo takšnega, kot je.

Luna v kozorogu si danes lahko vzame čas za urejanje računovodstva, zapoznelih obveznosti, lahko se loti seznamov in nanje riše kljukice, na splošno dela red in se napaja z občutkom varnosti, ki ga ustvarja s svojo organiziranostjo in praktičnostjo. Naše čustvene potrebe so oprijemljive, realne, ne letijo v nebo, pač pa se držijo tal.

Ta današnji mir velja izkoristiti, kar se le da. Jutrišnja nedelja bo bolj dinamična, saj prinaša prehod Merkurja iz rib v znamenje ovna, ki vedno pove, kaj misli, tudi če prej ne premisli. Naj vas nič ne preseneti.Merkurju v ovnu se lahko veselimo, saj bomo bolj jasni, neposredni, odločni, brez dlake na jeziku in diplomatskih besednih spretnosti. No, to lahko kdaj tudi boli, saj Merkur v ovnu ne razmišlja o tujih čustvih in ga jokanje sploh ne gane. Ne zna tolažiti, zna pa odločno postaviti človeka na noge. Ampak o tem več jutri zjutraj.

Imamo pa v dnevu še nekaj, čemur lahko rečemo poperček dneva. To je konjunkcija Venere in Ceres v ovnu, ob kateri se velja s strastjo posvetiti nečemu, kar nam veliko pomeni, kar želimo negovati in temu izkazati svojo naklonjenost. Negujmo ljubezen in negujmo z ljubeznijo.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -