Sobota, 28. 8. 2021, Dajmo ljubezenskim dogodkom čas, da dozorijo

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu padajoče Lune v biku, ki nas nagovarja, da se umirimo, poskrbimo za svoje čutne potrebe, od hrane do objema, in materialno varnost, torej plačane račune, dolgove, ki jih imamo in nenazadnje obveznosti, h katerim nas kliče dom in popravki, renovacije, ki jih načrtujemo.

Luna danes oblikuje zgolj dva aspekta. Dopoldan prinaša konjunkcijo z Uranom, kar nam daje pospešek, nas usmerja na nove, nenavadne poti, k drugačnemu obnašanju, bolj dinamičnemu in nekoliko tudi uporniškemu. Želeli bomo početi stvari po svoje, verjetno se bomo težko prilagajali drugim načrtom, razen če bodo usklajeni z našimi. Bolj nenavadni kot bodo dogodki, bolj nama bodo všeč, saj nam bo ustrezal adrenalin, ki ga bodo sprožali. Ne bodimo presenečeni, če nas bodo usmerjali na poti, na katere smo bili kdaj že povabljeni, pa smo povabilo zavrnili. Retrogradni Uran obuja okoliščine, ki jih nekoliko že poznamo, so nam znane in jih bodo danes sprejeli kot pozitivno stimulacijo.

Pozno popoldan in zvečer sledi Lunin trigon z Marsom v devici, kar je zelo pozitiven, ploden, pogumen aspekt in nas vabi k akciji, delovnosti, športu, spolnosti. Imeli bomo veliko energije, ki bo z nami vztrajala nekaj ur ter nam dajala odločnost in samozavest.

V tako ploden, pozitiven dan pa vstopa tudi neusklajen odnos med Venero in Uranom, ki nas lahko pripelje v situacije, ko bodo naše ljubezenske želje po harmoniji, lepem, družbeno sprejemljivem vtisu v nasprotju s spodbudami Urana (in posledično tudi Lune), da storimo nekaj drastičnega in pokažemo rezultate naše male revolucije.

Očitno danes ni dan, da razkrijemo vse karte, ki jih nameravamo odigrati. Na trenutke se bomo morali umakniti iz dogajanja oziroma odigrati družbeno sprejemljivo vlogo. Dajmo si čas, da se dogodki, povezani z našim ljubezenskim življenjem, izkristalizirajo. Kljub temu so energije takšne, da lahko dan užijemo z veseljem in se imamo lepo.

Srečno na današnjih poteh in vse dobro!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -