Sobota, 27. 2. 2021, Polna Luna v devici

Morda vas zanima

Dobro jutro!

Pred nami je dan, ko smo hoteli ali ne pod učinki polne Lune. Polne Lune so kulminacija energije, ki se je nabirala od zadnje mlade Lune, in te energije je treba sprostiti.

Imamo srečo, da se polna Luna v devici, ki jo osvetljuje Sonce v ribi, dogaja na osi spremenljivih znamenj, ki so veliko bolj sposobna prilagajanja kot na primer fiksna, katerih energije nas sprožajo in blokirajo od januarja naprej. Imamo srečo zato, ker so nas fiksne energije utrudile, saj so se nam pred nosom odpirala in zapirala mnogotera vrata, te nove, spremenljive pa dovoljujejo spremembo. Ta ni premočrtna, kot bi jo fiksna znamenja bika, leva, škorpijona in vodnarja želela videti, na njej ni jasnih prometnih oznak, temveč nas vodi bolj intuicija. Pot, po kateri nas vodijo spremenljive energije, gre proti cilju tudi skozi razpoke in mimo ovir, okoli ovir. Ne da se je ustaviti, kot se ne da ustaviti vode. Našla bo svojo pot. Kot bomo mi danes našli naš ventil, ki nam bo pomagal, da za seboj pustimo nekaj starega, da naredimo prostor za nekaj novega. Spremeniti je treba misel, da smo žrtve, kar je ranljivemu Soncu v ribah zelo blizu.

Fiksne energije se od januarja nikakor niso mogle odločiti, kaj bodo storile. Bi pustile zaprta vrata pri miru ali jih na silo podrla? Komur je uspelo narediti preboj, naj prejme naše čestitke, saj mu je uspelo sprejeti in izpeljati odločitev. Komur tovrsten podvig ni uspel, ima s pomočjo današnjih spremenljivih energij na osi devica-riba priložnost, da se v glavi poslovi od fantazij, ki se ne bodo uresničile, si odpusti, če je morda predolgo vztrajal v tem svetu sanj o nečem drugačnem, in preklopi na bolj zdrave in zdravilne misli, ki jih je polna Luna v devici, danes je seveda močnejša od Sonca, še kako sposobna oblikovati. Zdravilne misli za zdravilna dejanja.

Nas bodo danes poti vodile v gozd. V njem so zdravilne energije zelenih barv, ki bodo v kombinaciji z gibanjem dopolnjevale jutranji trigon Lune z Uranom v biku. Večerni kvadrat s severnim vozlom pa bo Luno tudi nekoliko zamajal. Morda se bo znašla pred odločitvijo, kjer bo morala operirati z dejstvi. Morda bo morala govoriti o težkih odločitvah. Z neko omejitvijo, ki se ne sklada z njenim ciljem, se bo morala soočiti in jo sprostiti. In seveda ji bo ob tem neprijetno.

Srečno!

Prejšnji članekPirhi v čebulnih olupkih
Naslednji članekSirove štručke
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -