Sobota, 26. 6. 2021, Razburkana čustva in prijateljske vibracije

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu rastoče Lune v kozorogu, ki popoldan preide v znamenje vodnarja. Dopoldan bomo pod vtisom njenega sekstila z Neptunom, ki nas usmerja v umetniške vode ali nas pelje k vodi in meditaciji, konjunkcija s Plutonom pa bo vzbudila v njej močna čustva, ki jih velja nadzorovati, da nas ne preplavijo z negativnimi, ljubosumnimi, posesivnimi energijami, kakršne nam ne dajo dihati.

Popoldanski trigon z Lilith in opozicija z Venero nam dajejo priložnost, da poiščemo ravnovesje med našimi željami in potrebami, kar pa danes Veneri predstavlja dodatno težavo, saj je na zadnji stopinji raka, polna emocij, ki jih želi izraziti in nekomu dati čustveno obilje, že kar plimo svojih želja, v katerih plava že od začetka junija. Možno je impulzivno odločanje, ki prinaša še več vznemirjenosti in raztrganosti.

Jutri bo prešla v leva in začelo se bo obdobje ognjevitosti, odločnosti, izkazovala se bo želja po občudovanju, čaščenju oltarja ljubezni, ki nam ga ponuja kraljica ljubezni. Vzela si bo, kar meni, da ji pripada, še preden pa bo do tega prišla, jo čaka spopad s Saturnom in Uranom. Sredi julija se bo objela z Marsom, ki je prav tako v levu in napoveduje zmago ljubezni.

Prestop Lune v vodnarja ob 16.08 prinaša drugačne, manj čustveno obremenjene vibracije. Obkrožale nas bodo manj intenzivne, bolj prijateljske vibracije. Ljubosumje bo izpuhtelo v zrak, sprostili se bomo in užili najboljše od Lune v vodnarju. Že jutri je v napetih aspektih s Saturnom in Uranom, ko bomo znova naleteli na omejitve in spodbude k spremembi, majhni notranji revoluciji.

Uporabite popoldan za spletanje prijateljskih, družabnih vezi. Začutite lahkostnost komunikacije, smeha, iskrenosti, ki zna razorožiti še tako stroga srca.

Srečno in lep dan!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -