Sobota, 25. 9. 2021, Ena počasna sobota

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna še vedno pada, danes pa končuje svojo pot skozi znamenje bika. Po napornih minulih dnevih, ko je doživela kakšen hladen tuš, je danes pred njo miren dan. Glede na to, da bo popoldan šla v fazo praznega tek in se predala hrani, kavču in počivanju, velja teh nekaj uric uporabiti za še kaj koristnega.

Dopoldanski stik z Neptunom nas dela zaspane, a tudi nežne in sočutne. Varujmo se opoldanskega kvadrata z Jupitrom, saj bomo želeli v nečem pretiravati, pa nam to ne bo dobro delo, popoldanski trigon s Plutonom pa je tista samozavest, notranji mir, stabilnost, ki si je želimo.

Nakar bo Luna ob 15.09 šla v fazo praznega teka in ta bo trajala vse do zgodnjega nedeljskega jutra. Znamenje bika bi se najraje povsem predalo vsem čutnim zadovoljstvom, ugodju, razvajanju in sladkemu brezdelju. Verjetno je to tisto, kar potrebujmo. Mir in počitek, ki smo si ju zaslužili.

Pozitivni, vztrajni, delovni aspekt med Marsom v tehtnici in Saturnom v vodnarju bo natančen pozno zvečer, lahko pa njegove koristi uporabimo tudi jutri. Če nas čaka delo, ki zahteva našo posvečenost, koncentracijo, če potrebujemo telesne aktivnosti, ki bodo ugodno vplivale na naše počutje, okrepile naš karakter, je ta energija tisto, kar smo čakali.

Užijte dan in imejte se lepo!

Prejšnji članekJurčki
Naslednji članekPražen krompir
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -