Sobota, 24. 7. 2021, Po polni Luni v vodnarju

Morda vas zanima

- Oglas -

Medtem ko smo spali, se je na nebu oblikovala popolnoma okrogla polna Luna na prvi stopnji vodnarja, ki jo šele zvečer čaka konjunkcija s Saturnom v vodnarju, ponoči kvadrat z Uranom v biku in v noči na ponedeljek opozicija z Marsom v levu. Nastaja občutek, kot da nam bo noč pomagala, da predelamo čustva in kulminacijo, višek nečesa, kar je prinesla današnja polna Luna na začetku vodnarja.

Do večera in bližnjega srečanja s Saturnom jo čaka nekaj nenapornih aspektov – jutranji trigon z Lilith v dvojčku, ki ji bomo kmalu namenili kakšno večjo objavo, saj je šele pred nekaj dnevi zamenjala znamenje in sedaj je ne zanima predajanje bikovskemu ugodju, pač pa komunikaciji, izmenjavi informacij in mnenj, seveda iskreni in občasno provokativni, ter popoldanski trigon s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ki je prav tako naklonjen prijateljski, harmonični izmenjavi mnenj.

Dan, kot da nima dlake na jeziku. Zna biti, da nam bo večerna konjunkcija Lune in Saturna, kakorkoli omejevalna in restriktivna je v svojem bistvu, v pravem trenutku pomagala ohraniti trezno glavo. Ali pa nas streznila in postavila na mesto. Novosti, ki se začnejo udejanjati po polni Luni, torej med Lunino rastjo, so lahko tako vznemirljive, da potrebujemo ščepec Saturna. Razen če je v obliki gospodovalnosti, oblastnemu izvajanju nadzora, kar se pravkar dogaja organizatorjem kulturnih prireditev in zoper takšno nespoštljivost že dvigujejo svoj glas.

Na osebni, čustveni ravni pa lahko rečemo, da nam vpliv Saturna, ki je poleg Urana sovladar vodnarja, tokrat ne bo odveč. Luna v vodnarju je pač takšna mešanica distanciranosti, bolj univerzalnega pogleda na svet, saj je čustvovanje ne obremenjuje preveč in ima raje bolj prijateljske oblike interakcij.

Poglejmo še aspekte, ki jih je ob svoji polnosti oblikovala današnja Luna, saj bomo še bolje razumeli energije, ki jih je sprožila. Najprej je tukaj opozicija s Soncem v levu, ki Luno sploh naredi polno, trigon z Lilith v dvojčku,inkonjunkcija z Venero v devici, široka konjunkcija s Plutonom v kozorogu, ki pa je od Lune vendarle oddaljen za šest stopinj in njegova podtalna, obsedena energija nima več takšnega učinka, ter nastajajoča večerna natančna konjunkcija s Saturnom, ki je v času polnosti bila oddaljena za devet stopinj.

Aspekti s Plutonom in Saturnom so na splošno povedano izzivalni, ampak moč Plutona smo čutili že včeraj in sedaj zgolj izzveneva, prihajajoča konjunkcija s Saturnom pa je vendarle oblika povezovanja, ki je današnji Luni blizu.

Lilith si jemlje oziroma nam daje pravico do iskrenih komunikacij, inkonjunkcija z Venero opozarja, da se naše čustvene potrebe nekako ne skladajo z ljubezenskimi željami Venere, pa naj si še tako prizadevamo, ju pa združuje ta mentalna kvaliteta, ki jo imata njuna vladarja – vodnarjev Uran in devičin Merkur. Vodnar je preveč univerzalen, devica pa potrebuje izkaze skrbi, ki so namenjeni samo njej in te globalne ideje njenega srca ne umirijo.

Polno Luno v vodnarju je najbolje vzeti čim bolj objektivno, samostojno, jo doživeti na svoj unikaten način kot velikega individualista, ki se dviguje nad vse pritlehne osebne težave ter šele začenja razumeti svojo novo pot.

Da ta ne bo osamljena, bo poskrbel današnji trigon med Merkurjem v raku in Neptunom v ribah, ki je sočuten, se rad pogovarja in predaja vplivom umetnosti in narave.

Veliko dogajanja za en dan, a ne.

Srečno!

Prejšnji članekPečen file kovača
Naslednji članekSlivov liker
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -