Sobota, 24. 4. 2021, Ledenko in Luna v devici

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v nov dan z rastočo Luno, ki je še v devici, opoldne pa gre že v ler, torej k ranemu počitku, dokler je ne bodo ob 18. uri zvezdne tirnice pripeljale do znamenja tehtnice. Energije vse bolj rastejo, približujemo se torkovi polni Luni v škorpijonu in kulminaciji dogodkov, ki so se začeli pred dvema tednoma z mlado Luno.

Današnjo Luno v devici velja dopoldan dobro uporabiti, saj oblikuje trigon s Plutonom in nam daje na voljo velike notranje rezerve energije. Telesna aktivnost, telesni napor pravzaprav bo odličen način, da s temi energijami storimo nekaj uporabnega in se napolnimo s samozavestnimi, odločnimi dejanji, ki nas regenerirajo in iz nas potegnejo maksimalni potencial.

V Istro prihaja Emil Ledenko. Kopanje v hladnem ni več samo moda, je način življenja.

Ko bo Luna ob 18. uri vstopila v tehtnico, bo njena sposobnost diplomacije, ustvarjanja harmonije med vsemi, ki so ji blizu, socialno flirtanje, s katerim na vse strani deli nasmehe, prijaznost in obet sodelovanja, vsa njena gracioznost že na preizkušnji, saj bo ob 19. uri oblikovala kvadrat z Marsom v raku in možen je en velik, nepričakovan “ups”.

Mars v raku potrebuje spodbudo, preden kaj stori, občutek varnosti, zaupanja, predanosti – imenovali smo ga sramežljivi vitez, Luna v tehtnici pa bo nakazala, da je neodločna in da potrebuje še nekaj časa za razmislek. Ta njena begavost Marsu ne bo ustrezala in ga ne bo opogumila, da stori korak naprej, temveč prej dva nazaj. Izogibanje odgovorom ali pa nejasno, megleno komuniciranje danes vodi v večje napetosti, kot bi si lahko mislili.

Če si damo priložnost, bo današnja iskrenost že v jutrišnji dan prinesla več jasnosti in tudi odgovornosti in resnosti, saj ta izziv očitno potrebujemo in nam diplomacija in nenehno tehtanje res nista pogodu.

Današnje jutro prinaša tudi konjunkcijo Merkurja in Urana v biku, kjer bo sicer počasno misleči bik dobil usodni navdih, veliko idejo, ko ga bo zadel preblisk originalnosti, ki ga spodbuja, naj mu sledi. Zapišite si te ideje, ne izgubite stika z navdihom.

Zgodba o Uranu se navezuje tudi na včerajšnjo, petkovo konjunkcijo Venere in Urana, ki je zagotovo prinesla vsaj bežen namig, vpogled v obet nečesa odštekano ljubezenskega ali ustvarjalnega. Glede na to, da nedelja nosi nove energije, saj bosta tako Venera kot Merkur oblikovala kvadrat s Saturnom in bo v fazi preverjanja, na rešetu vse, kar nas je minule dneve navdihovalo, je kontradiktornost dogodkov na dlani in kliče k prilagajanju.

Morda se bo nekaj ohladilo in bo vsakdo šel na svojo stran, morda pa prineslo večjo navezanost in tudi resna čustvena priznanja. Četudi so aspekti s Saturnim nekaj, kar nas ovira, straši, nam dela nelagodje, ustvarja distanco, vzbuja dvome v to, ali smo ljubljeni in sprejeti, je odnos brez Saturna kot telo brez kosti. Ne obstaja.

In veste kaj? Nekje nad vsemi temi napetostmi se sestavljajo tudi kumulusi, tisti puhasti, beli oblaki, do katerih pridemo, če se dvignemo nad nevihtno nebo. V astrološkem jeziku je to konjunkcija Merkurja in Venere, nekaj milega, preprostega, toplega in za čustva zelo hranljivega.

Jih lahko vidimo, te kumuluse? Ali lahko gremo višje nad te naštete težave in si spočijemo dušo ob nečem lepem? Si povemo nekaj lepega? Na tem mestu vas pustim v razmisleku in upam, da vsi najdemo pot, ki onkraj sporov vodi k višjemu, bolj ljubečemu zavedanju.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -