Sobota, 23. 10. 2021, In Sonce je vstopilo v škorpijona

Morda vas zanima

- Oglas -

Sonce je zjutraj ob 6.51 vstopilo v znamenje škorpijona. To je vodno, fiksno znamenje, ki mu vladata tako Mars kot Pluton, v našem telesu pa predstavlja spolne organe in izločila ter debelo črevo. Če iz tega naredite sklep, da je za škorpijona dober seks na vrhu njegove lestvice prioritet in bistveno prispeva k ohranjanju psihičnega ravnovesja, samozavesti, pretoka energij in fizične kondicije, se ne boste zmotili. Dodajmo, da mora ob tem skrbeti tudi za svojo prostato, ki je pri moškem spolu na sploh bistvena pri vzdrževanju kakovostnega spolnega življenja.

V odnosih s škorpijonom je torej bistveno, da znamo prisluhniti njegovim seksualnim željam, ob tem pa ni zanemarljivo, da potrebuje absolutno zvestobo, brezpogojno zaupanje in občutek brezkompromisne lojalnosti, če želi dobro in kakovostno sodelovati v zvezi. Vse ali nič, to je gorivo, ki poganja škorpijona.

Seveda ima svoje skrivnosti, nekatere ne bo nikoli razkril in če nam kakšno pove, samoumevno pričakuje, da bo ostala za zmeraj zaklenjena v partnerstvu. Spoštujmo to, kar nam je povedal, saj je to znak, da je z nami povsem sproščen in mu je v ranljivosti, ki jo z nami deli, udobno.

Ne izdajmo ga, ker nam tega ne bo odpustil. Ne nadzorujmo ga, čeprav sam rad nadzoruje. Občutki nezaupanja do drugih ga zmeraj spremljajo, pri tem si ne more pomagati, lahko pa mu pomagamo tako, da z dejanji dokazujemo, da so naše karte odprte. Tistega, kar mu bomo povedali, ne bo nikoli nikomur izdal. Spoštovanje škorpijona si moramo prigarati, v zameno pa dobimo prijatelja, sodelavca, partnerja, ki nam bo zvest do konca sveta in naprej.

Letos bo obdobje, ki mu vlada Sonce v škorpijonu, kar zahtevno. Prihodnji konec tedna se bo najprej srečal s Saturnom v vodnarju, še teden pozneje z Uranom v biku. To že vemo, da so fiksna znamenja, torej bik, lev, škorpijon in vodnar, letos na posebnem udaru, saj so pod vplivom velikih sprememb, ki se jim ne morejo izogniti.

Šele od 12. do 16. novembra bodo škorpijoni užili bolj mirno, harmonično obdobje, ko jim bo naproti prišel najprej Neptun ter jim podaril nekaj mehkobe in celo romantike, zatem pa še Pluton, ki prinaša notranjo moč, voljo, podporo starih prijateljev, ki imajo velik družbeni vpliv. Do takrat jih bo pestila utrujenost in izčrpanost, ki jo bodo narekovale zunanje okoliščine. Ne smemo pa pozabiti, da bo 30. oktobra v to znamenje vstopil Mars in jim dal voljo, bojevitost, pogum, večjo seksualno energijo, s katero se bodo lahko kosali z naraščajočimi pritiski službenih obveznosti, konfliktov z avtoritetami, nepričakovanih izzivov.

Aja, današnje škorpijonske energije ne bodo najbolje usklajene z Lunino potjo skozi znamenje dvojčka, ampak zato dan ni prav nič tragičen. Klepetajmo, družimo se, izmenjujmo si informacije, ampak zavedajmo se, da bo Sonce v škorpijonu vse dojemalo skrajno resno in dobesedno.

Imejte lep dan, nahranite svoje fizične in duhovne potrebe, nasmejte se in predvsem se iz nikogar ne delajte norca. Škorpijona humorja na svoj račun ne razume prav najbolje. Ali pa sploh ne. Prišparajte ga torej jezikovnih bodic, saj se bo hitro zresnil in nam nad glavo pognal temne oblake.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -