Sobota, 22. 5. 2021, Dan, ko želimo harmonijo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je v tehtnici ter prinaša miren dan. V luči dejstva, da se bo jutri Saturn obrnil retrogradno, Merkur v dvojčku pa oblikoval kvadrat z Neptunom, je za izkoristiti današnje energije, si prizadevati za harmonijo ter se spočiti.

Luna že zgodaj zjutraj oblikuje trigon s Soncem v dvojčku, kar ji bo dalo zagon, saj se bodo dogodki odvijali skladno ne glede na to, kar bomo počeli. Dobro počutje nam prinašajo običajne, praktične stvari, kot so kuhanje, a tudi bolj ustvarjalni projekti, v katerih se počutimo kot doma.

Luna v tehtnici potrebuje sogovornike, prijatelje, rada sodeluje in išče družbo sorodnih ljudi, potrebuje vključevanje v skupne projekte, širjenje svojih znanj, ustvarjalno, estetsko okolje, ki ga soustvarja in sooblikuje. Če potrebujete pravičnega razsodnika, je to Luna v tehtnici. Če ste srečali nekoga, ki se ne more odločiti, saj ne želi nikogar prizadeti, je to Luna v tehtnici.

Vikend namenimo čim manj dejavnostim, saj se res ni za raztrgati in pretegniti. Spoštujmo dejstvo, da nas bo obrat Saturna upočasnil, kvadrat Merkurja in Neptuna pa zmedel, saj se komunikacije, dogovori, pogovori spreminjajo. Glede na to, da je Merkur v dvojčku v svojem domicilu, torej doma, Neptun v ribah pa prav tako, je ta dejansko sočutni kvadrat uporabiti za sanjarjenje, umske risbe, glasbene ali pisateljske projekte.

Za vas smo pripravili poseben prispevek o retrogradnem Saturnu, vabljeni k branju!

Srečno in lep dan ter najdite svoj mir!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -