Sobota, 21. 8. 2021, Tisti občutek božanskosti

Morda vas zanima

- Oglas -

Upam, da tako kot jaz zaznavate pozitiven tok sprememb, ki tresejo naša najbolj fiksna prepričanja in iz njih izganjajo tisto, kar tja več ne sodi. Tisto, čemur je pretekel rok trajanja, če se lahko tako grobo izrazim.

Luna v vodnarju je včeraj zagotovo doživela kakšno prebujanje in nam pomagala, da se oddaljimo od svojih obsedenih fiksacij – če je doslej ravnala skladno s planetarnimi pobudami, ji je vodnar prinesel pozitivna nadaljevanja dogodkov in dober občutek osvoboditve. Kdor spi in se je doslej izogibal soočenju z realnostjo in resno potrebo, da naredi red tudi na tistih področjih, kjer nam je to najtežje, bo verjetno dobil z macolo po glavi. Streznitve so lahko boleče in dobro je imeti vsaj diverin pri roki. Zdravilo je primerno za lajšanje vseh slabosti.

Smo v dnevu, ko je Sonce, ki predstavlja naš jaz, naš ego, na zadnji stopinji leva in nam še zadnjič letos daje priložnost, da na nekem področju sijemo v svoji unikatni veličini, da smo pogumni, odločni, samozavestni, kreativni in tudi nekoliko božanski. Jutri malo pred polnočjo nas bo pospremilo v znamenje device in nam dalo okus prihajajočega septembra z vsemi njegovimi obveznostmi vred. Do takrat pa …? Si dajmo duška v siju njegove toplote.

Tudi Luna se bo jutri povsem prepustila toploti Sonca, ki bo v celoti osvetlilo njen obraz. Njuna opozicija in z njo faza polne Lune bo natančna ob 14.02. Do takrat pa jo čaka še nekaj sobotnih srečanj. Medtem ko smo ali naj bi spali, je oblikovala konjunkcijo s Saturnom in prinesla kakšno čustveno streznitev, v jutro pa vstopa v družbi sekstila s Kironom, ko bo morebitni čustveni poraz ali pogovor o tem postal veliko bolj sprejemljiv.

Nekaj pred opoldnevom nas bo brcnil kvadrat z Uranom in nam dal nenavaden, nepričakovan pospešek ali spremembo smeri. Bodimo pozorni na cesti, zmanjšajmo hitrost ter se raje prepustimo kakšni drugačni, bolj varni adrenalinski norosti. Zrak in zemlja iščeta sodelovanje in z nekaj usklajevanja ga lahko najdeta. Najprej torej opravimo svoje dolžnosti, nakar se lahko prepustimo odklopu, ki ga v obdobju vodnarja še kako potrebujemo. Na silo ne počnimo ničesar. Jutrišnjo krasno polno Luno hočemo doživeti zadovoljni, v enem kosu in zdravi.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -