Sobota, 20. 3. 2021, Pomlad je že tu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v dvojčku in raste, Sonce pa bo samo še nekaj ur sijalo v znamenju rib. Ob 10.37 vstopi v ovna in začenja se astrološka pomlad. Koledarska seveda sledi jutri. Ovni, na vas je vrsta, da zasijete v vsej svoji moči, odločnosti in neposrednosti, da prižgete prvi plamen, segrejete semena novega življenja, da iz stika s podzavestjo, sanjami, fantazijami, kar smo aktivirali v obdobju rib, ustvarite nove začetke. Ste buditelji in v roki nosite štafeto ter širite novo upanje. Prebujate pomlad. Res lepo!

Medtem ko se bo Sonce grelo na prvi stopinji ovna, bo Luna v svoji čustveni stabilnosti prispevala k optimizmu mladega ognja. V jutro je vstopila okrepljena s konjunkcijo s severnim vozlom in se počuti uravnana s svojo življenjsko potjo. Po včerajšnjem dnevu, ki smo ga omenjali in opisali kot izziv na področju komunikacije, resnice, laži, danes mirno naprej gleda na svoje cilje in so ji tudi bolj jasni.

Popoldanski trigon z Jupitrom ji prinaša še več optimizma, navdušenja, nasmeha, dobrega počutja. Luna danes potrebuje družbo, pogovore, izmenjavo idej, vizij. Potrebuje navdih, sliko lepše prihodnosti in naj se le potrudi in si jo nasanja. Vizualizira tisto najlepše, kar ji daje moč in iskro v očeh.

No, takšen dan je danes. In ko nas bo pozno popoldan ter v večer v svojo magijo potegnil kvadrat z Neptunom, ne naredimo zmede iz svoje vizije. Ohranimo jo v takšni obliki, kot se nam je sestavila dopoldan. Ne dodajajmo ji iluzij, lahko pa jo skušamo ustvarjalno izraziti. In glede na to, da bo že večer, se lahko ob tem kvadratu odpravimo tudi kar v posteljo.

Vesel prvi dan pomladi! Nastavite Soncu vse svoje želje in naj poženejo vsa dobra semena novih življenj.

Srečno!

Prejšnji članekTortilja s piščancem
Naslednji članekBučkini vaflji
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -