Sobota, 20. 2. 2021, Naprej z direktnim Merkurjem

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Rastoča Luna v dvojčkih je ves dan dobro razpoložena in spodbuja komunikacijo, interakcijo, pridobivanje informacij, pomembnih za naše čustveno življenje. Starejša hčerka, dvojčica, se je zjutraj zbudila vsa nasmejana (so jutranji nasmehi in nasmehi) in povedala, da je sanjala svoje najljubše risanke. Jaz najljubših risank nisem sanjala. Luna v dvojčku je ta dva dneva v moji 12 hiši in skušali bova umiriti, zadovoljiti, poiskati rešitev za kakšno verjetno pretirano notranjo skrb, ki me nekoliko bremeni.

Luna bo čez dan v pozitivnih, harmoničnih stikih s Kironom in Saturnom dopoldan ter Merkurjem in Jupitrom popoldan. Komunikacija je bistvena. Premik iz zone lastnih misli je nujen. Odpiranje, zračenje glave je nujno. Ustrezali nam bodo zreli in resni pogovori, zrele in resne osebnosti. Popoldan bomo bolj vedri, komunikacija bo dobila krila, vsi bodo želeli govoriti in sodelovati, idej ne bo zmanjkalo. In potem bomo znova malo utihnili.

Smo v pripravah na ponovno direktno gibanje Merkurja v vodnarju in takšne spremembe gibanja planetov nas večkrat odpeljejo v tišino. Ki bo po vseh Luninih klepetanjih dejansko pasala. Merkur si je pridobil toliko informacij, izvedel in slišal stvari, za katere ni vedel, sedaj pa mora naprej in uporabiti te informacije, da ga bodo pripeljale k cilju. Napetost, ki jo povzroča nedokončana komunikacija, pa naj si bo poslovna, osebna ali kakršna koli že, je postala pretežka in imamo občutek, da smo se nekje zataknili. No, ta občutek naj bi minil in čas je, da damo v drugo prestavo, stisnemo plin in gremo.

Skočila bom v micro in se podala na podeželje. Tam nekje je zemljišče, na katerem bodo rasla zelišča in nastajale tinkture, hidrolati, žganja. Tam nekje je zemljišče, ki bi ga rada kupila. Merkur, ki svojo direktno pot začenja v moji 8. hiši, bo zagotovo prinesel nove informacije okoli njive z dvemi drevesi, ki si jo želim. In ko bo Merkur stopil v mojo 9. hišo, kar bo kmalu, nas bo ta zemljica popeljala v nove vizije, na nove poti in bo vaša zvezdna šepetalka širila še več pozitivne energije.

Srečno na vaših današnjih poteh. Prisluhnite sebi, sledite si, navdihnite se. Pozdrav od tete Pehte!

Prejšnji članekRičet
Naslednji članekNedelja, 21. 2. 2021, V tišini je jasnost
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -