Sobota, 2. 10. 2021, Ko je lahko večer prav zabaven

Morda vas zanima

- Oglas -

Današnja sobota nam bo vrnila nekaj energije, ki smo je izgubili čez teden. Venera in Pluton oblikujeta skladen sekstil in ljubezenskim zgodbam dajeta energijo, da se lahko znova povežemo in začutimo en drugega. Ne bodimo zahtevni ali naporni, raje dovolimo intuiciji, da nas vodi v mirno medsebojno sožitje, ki se včasih najlažje oblikuje v tišini, brez pritiska.

Luna pada in je v levu. Do sredine mlade Lune v tehtnici, ki s svojo energijo označuje nove začetke, nas loči še nekaj dni. Dovolimo si nekaj počasnosti, čeprav je Luna v levu danes polna akcije, k sreči pozitivne, ki jo bomo najbolj začutili zvečer.

Jutranji kvadrat z Uranom, ki je večkrat utrujajoč, je za nami, Luna pa potuje k opoziciji z Jupitrom in sekstilu z Merkurjem. Je kje kakšna zabava, ki se je lahko udeležimo? Družba nam ljubim ljudi, s katerimi se želimo srečati? Najdite jo, privoščite si pogovore, smeh, razposajenost, saj je večer idealen za te stvari. Polnoč nam bo prinesla nekaj razdvojenosti, saj bosta Luna in Venera v kvadratu ter nekako ne bomo vedeli, kako prijeten večer pripeljati do prijetnega zaključka. Luna bi rada še malo žurala, Venera bi se umaknila v svojo intimnost.

Čas je za spanje, jutro bo z Luno v devici prineslo nove energije. Le na nekaj bodimo pozorni – Sonce v opoziciji s Kironom v nedeljo popoldan prinaša občutke ranjenosti, večje senzitivnosti za lastno in tujo bolečino. Prizadevajmo si, da nekoga ali sebe ne prizadanemo po nepotrebnem, saj morebitni pogovori odpirajo preveč nežnih točk, da bi se lahko ob njih počutili prijetno. Že ponedeljek bo pogovorom bolj naklonjen.

Miren, lep dan vam želim in vse dobro!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPustne miške brez mleka
Naslednji članekSušenje mrtvaških trobent
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -