Sobota, 2. 1. 2021, Jaaa, ni še nedelja

Morda vas zanima

- Oglas -

Počitek, ki smo si ga privoščili 1. januarja, naj v čim večji meri traja še danes vsaj do poznega popoldneva. Dnašnja Luna v levu je preživela vzpone in padce silvestrovanja in slavnega dneva pozneje, danes pa je spočita pripravljena na lep dan. Privoščimo si veselja, igrivosti, športa, morda si omislimo družinsko tekmovanje, ki bo vsem v zabavo in z nagrado, ki je nekaj vredna. Ognjene energije dneva so seveda nagnjene tudi k prepirljivosti, iskanju majhnih konfliktov in pozornosti, vendar bi splošna dobrovoljnost morala zaobiti tovrstne resnejše skušnjave. Dobra volja je najbolja – tako nekako gre.

V tolažbo se spomnimo, da je pred nami še en prost dan, ki mu bo energijo dajala pridna, vestna in skrbna Luna v devici. Povsem prikladna in dobrodošla bo za priprave doma in nenazadnje samih sebe na delovni teden, torej za gospodinjenje na splošno. Stara, dobra nedeljska klasika, ki nam pomaga ohranjati strukturo. Če si bo znala Luna pridobiti še kakšnega pomočnika, bo nazorno povedala, da se je v lanskem letu dokončno naučila uporabljati svoje moči tudi tako, da pripusti k delu še koga drugega.

Pred pričetkom novega tedna, s katerim bo na odskočno desko ob tutorstvu Plutona skočil planet Merkur in za kar nekaj tednov dobil močno izstopajočo planetarno vlogo, se velja spomniti, da je še zmeraj na delu napet, zasanjan odnos Neptuna in severnega Luninega vozla. O iluzijah, ki visijo nekje v zraku okoli nas, smo že pisali in bomo še. Do 19. januarja bodo vse naše informacije prekrite s tenčico nerealnih pričakovanj, obljub, želja, usmeritev, nasvetov. Neptun nam aktivno zakriva in preusmerja pot našega severnega Luninega vozla – do kod bo to peljalo, bo pravzaprav jasno kmalu. Do takrat pa bo imel Merkur veliko dela z zbiranjem informacij. Soočanje z njimi ne bo lahko. Tukaj so jeza in trma, ki jih bo na plan vrgel stik z Marsom, soočanjem z omejitvami Saturna, uvidenje univerzalne rešitve skozi oči distanciranega Jupitra v vodnarju ter nenazadnje še radikalni strel v srečanju z Uranom, ko bodo nove besede, informacije privrele na dan. Zveni hitro, prehitro vse skupaj. Še preden bomo dojeli, se bo le dan pozneje na Uran navezala še Venera v kozorogu. Podpora gre zemeljskim znakom, otipljivim občutkom, pozitivnim spremembam, ki se lahko tudi ukoreninijo. Držimo pesti resni, odgovorni, iskreni, vztrajni Veneri že vnaprej za njeno držo in pogum, da zaorje nekaj novega, dobrega, boljšega.

Med 9. in 13. januarjem se bo na področju komunikacij največ dogajalo. Ampak, pozor! Že 30. januarja nas čaka prva letošnja Merkurjeva retrogradna pot. Februar prinaša še eno testiranje vsega, kar bomo izvedeli, analizirali in povedali v januarju. Zato za začetek že ta teden predvsem pozorno poslušajmo.

Prejšnji članekSivkin liker
Naslednji članekFižolova juha s klobaso
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -