Sobota, 19. 6. 2021, Kot akrobatka v zraku

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan rastoče Lune v tehtnici, ki si danes zelo prizadeva za sodelovanje in iskanje harmonije. Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi že zjutraj oblikovala opozicije s Kironom, ki se bo vlekla skozi ves dopoldan in nam dajala občutek razdvojenosti med harmonijo, ki jo želimo doseči v medsebojnih odnosih in jo izražamo s pripravljenostjo na kompromis ter rano, ki ji gledamo v oči in ne moremo ubežati. Hudo nam je, da bi nekoga prizadeli in Luna v tehtnici je še posebej nesrečna, če prikliče solze. Skušali bomo pozabiti, da v osebi poleg sebe vidimo nepopolnost in priklicali bomo sočutje.

K stabilizaciji čustvovanja prispeva prav tako dopoldanski trigon Lune s Saturnom, s pomočjo katerega se obnašamo zrelo in odgovorno ter nas privlačijo stabilne, starejše osebe. Sledil bo še trigon z Merkurjem, ki bo učinkoval do poznega popoldneva in pomaga, da se pogovarjamo in izrazimo svoja čustva v prijateljskem vzdušju. Večerni kvadrat z Venero pa je znamenje, da smo v dnevu storili veliko kompromisov, tudi takšnih, ki nam niso všeč.

Luna ne bo dobila miru, ki ga potrebuje, čeprav je delovala harmonično in v dobri veri, da bodo vsi zadovoljni. Jutri zjutraj jo bo k reakciji spodbudil kvadrat s Plutonom, ki ji bo pokazal njena prava čustva in prinesel resnico na plan. In verjeli ali ne, ta iskrena reakcija prinaša olajšanje in notranji mir, na kar nakazuje trigon s Soncem. Sprejmimo, kar se nam dogaja z vsemi odtenki vred.

Popoldanski premik Lune v znamenje škorpijona nas bo usmeril v naše globoke notranje vode. Še enkrat poudarimo – sprejmimo spremembe, ki se nam dogajajo, četudi se nam zdi, da niso v naš prid. So, je le takšen trenutek, ko tega še ne moremo razločno videti.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekSolata iz rdeče pese
Naslednji članekMesni polpeti s sezamom
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -