Sobota, 18. 9. 2021, Pravica biti čuden

Morda vas zanima

- Oglas -

Če današnji dan strnemo v eno besedo, potem je to počitek. Luna v vodnarju bo dopoldan zmogla še nekaj aktivnosti – družila se bo z Merkurjem in Jupitrom ter se počutila komunikativno, prijazno in zadovoljno. Popoldan pa nas bo zagrabil občutek iztirjenosti, kot da ne pripadamo nikamor in želja, da bi se umaknili od vsega.

Smo na razpotju, o katerem nočemo govoriti. Sonce v devici nas je spodbujalo k pridnosti, storilnosti, za nekaj smo si zelo prizadevali, upali na rezultate, teh pa še kar ni. Luna v vodnarju pravi, naj na naša dejanja pogledamo bolj od daleč. Videli bomo gozd, ne dreves, videli bomo celoto, ne detajlov in spoznali, da je tisto, kar smo delali, opazno in ima vpliv. Zaenkrat s tem bodimo zadovoljni in si ne zmišljujmo novih problemov.

Popoldan resnično namenimo počitku. Približujemo se polni Luni, ki bo natančna v noči s ponedeljka na torek, in energije nas že nekoliko utrujejo. Popoldan je bolj primeren za individualno delo, ukvarjanje s tehnologijo, za hobije, ki so s tem povezani, za ustvarjanje, ki je povezano z znanostjo. Če bomo te talente preizkušali v kuhinji, je resda vprašanje, kdo bo pojedel, kaj smo skuhali. Bo pa zagotovo videti zanimivo. Če imamo srečo, da lahko v svoje ustvarjanje vpletemo še kakšnega individualca s podobno nenavadnimi nagnjeni, pa pripravimo še gasilni aparat. Kdo ve, kje so meje za današnje vodnarske, uranovske energije.

Zvečer ob 22.22 Luna vstopa v ribe, znamenje, ki ni vsem domače in nekatere lahko pošteno zmede. Riba in devica sta naravni par. Dopolnjujeta se in kar eni manjka, ima druga ter obratno. Včasih si zato gresta na živce, ko postaneta bolj modri, pa se naučita iskanja ravnotežja in si znata dati priznanje.

Mirno torej v današnji dan in se zavedajmo, da je vsakdo med nami danes malo čuden. Dovolimo sebi in drugim to “čudnost”, naj se izpoje v svoji individualni originalnosti.

Srečno in lep dan!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -