Sobota, 17. 7. 2021, Od tehtnice do škorpijona

Morda vas zanima

- Oglas -

Z Luno v tehtnici, ki išče harmonijo, družbo, rada oblikuje partnerstva, balansira sprte strani, tudi skloni glavo, da je le mir pri hiši, se začenja današnji dan, nekoliko izzivalen, a tudi prijeten.

Dopoldan prinaša prijetne, prijateljske izmenjave energij med Luno in prijatelji v levu, Venero in Marsom. Lahko jih srečamo v športnih ali umetniških trenutkih, le odpraviti se moramo takšnim dogodkom naproti, prispevati nekaj energije k aktivaciji sekstila.

Proti opoldnevu nas lahko začnejo glodati nekoliko obsesivna, manipulativna, ljubosumna, jezna čustva, saj bo Luna že prejemala energije kvadrata s Plutonom. Morda bomo začutili, da smo v konfliktu s svojo preteklostjo, s pradavnimi emocijami, ki nas vedno znova prevzamejo, blokirajo, zabolijo.

Opoldan je tudi trenutek natančnega kvadrata med Soncem in Luno, za napetost med intimnostjo, varnostjo, zaupanjem, navezanostjo, vsem, kar je dobro znano in domače, a prav v tem kvadratu izpostavljeno kot obremenjujoče. Luna bo prispevala energije, ki so bolj naklonjene zunanjemu svetu in stikom z njim, ne bodo ji ustrezale zahteve, blokade, ki jih postavlja Sonce. Dejansko oba drug od drugega pričakujeta lojalnost in zvestobo, le izražata jo drugače.

Po teh konfliktnih uricah nas ob 13.03 čaka prehod Lune v stanje lera ali praznega teka. Luna v tehtnici v takšnem stanju pretirava s svojo diplomacijo, čeprav pri tem ostaja šarmantna. Dogovori niso uspešni, je pa užitek Lune, da je lahko sodelovala v socialni interakciji, izjemen.

Zvečer ob 20.38 bo Luna vstopila v znamenje škorpijona in pozno zvečer oblikovala trigon z Jupitrom, kar bi moralo umiriti razburkane emocije dneva. Škorpijon še zdaleč ni tako odprt kot znamenje tehtnice, njegova čustva so zakrita in le osebam, ki jim zaupa, razkrije svoje misli o tem in onem. Njegova energija bo zaradi podpore Jupitra bolj blaga kot običajno.

V nedeljo ga čaka dan hladnosti in neprijetnih presenečenj, dobro pa je, da bodo njegove besede imele skladno podporo Merkurja ter mu razvezale jezik. Kdo ve, kaj nam bo povedal?

Srečno danes, privoščite si kaj lepega, po možnosti v dobri družbi!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKokosova torta
Naslednji članekMesni čolnički z jajcem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -