Sobota, 16. 10. 2021, Luna v ribah in njene sočutne poti

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna raste in je že od zgodnjega jutra v ribah ter prinaša čustven, sočuten, nežen in romantičen dan, ki ga velja najbolje zapolniti z romantiko, glasbo in umetnostjo.

Da, res je, na svoji poti srečuje nekaj izzivov, ki pa niso težje kategorije in nas zgolj spodbujajo, da kakšno stvar stresemo iz sebe, odpremo kakšno poglavje, nakažemo na probleme, vendar še vedno v iskanju kompromisov in sodelovanja.

Pred nami so njen kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ki je naklonjen debatam, vendar takšnim, kjer ne iščemo zmage, temveč si le izmenjujemo mnenja in informacije. Zvečer prinaša kvadrat z Lilith v dvojčku in Venero v strelcu, ko vse te ženske spremenljive energije iščejo pozornost, ki pa ni ekskluzivna.

Lilith zna odpreti kakšno žgečkljivo, sočno poglavje, v katerem ni informacijskih tabujev in smo brez dlake na jeziku, kar bi morali preživeti brez večjih posledic. Kvadrat Lune z Venero pa zahteva nekaj usklajevanja med nežnejšimi čustvenimi potrebami in bolj svobodoljubnimi izrazi Venere, ki potrebuje tudi nekaj občutka svobode in živahnosti.

Želim vam čustveno umirjen, topel, lep dan poln romantike, gibanja, plesanja, če se le da in ste v takšni situaciji.

Vse dobro na današnjih poteh in mirno pred jutrišnjim kvadratom Sonca in Plutona. Ko vas bo zagrabila želja po kreganju, izzivanju, kontroli, se vprašajte, od kod izhaja. Rešite najprej sami s seboj. Spreminjamo lahko le sebe, ne drugih.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -