Sobota, 15. 5. 2021, Dan, v katerem ni pričakovanj

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna raste in je v raku, zarana je vstopila v trigon z Jupitrom v ribah in pridobiva na optimizmu. Jupiter je razširil, s čemer se je srečal. Če nas daje zadovoljstvo, ga širi. Če je to žalost, počne takisto. Pomaga nam, da se izrazimo, začutimo to komaj rastočo Luno v raku in z njo svoje emocije. Od smeha do joka, torej.

Lunina moč komaj raste in ni nam za hiteti. Posvetimo se družini, začutim nežnost ob hišnih ljubljenčkih, objamimo prijatelje, poljubimo otroke, spečimo jim najljubše pecivo, namenimo jim čas … Ali pa poskrbite sami za sebe. Bodimo svoja najboljša družina in dovolimo si, da ta občutek skrbi zase ali za druge raste in se plemeniti skozi tovrstna dejanja.

Mars v raku bo ves dan potoval proti natančni inkonjunkciji s Saturnom v vodnarju in v takšnem aspektu energije ne sodelujejo najbolje. Načrtovano usmerjanje naše energije, strastna obramba nečesa, kar nam veliko pomeni, bo v nasprotju s pravili, pa naj bodo ta postavljena od zunanjih virov ali izhajajoča iz nas samih v obliki naših moralnih pravil, ki seveda izhajajo iz straha nad vnovičnim razočaranjem. Zato kopiramo ta vzorec, ga vidimo v drugih, a so le naše ogledalo. Pojavi se pretirana samokontrola, ki odbija poskuse Marsa, da bi nam pokazal svojo skrb in nežnost. Z zavedanjem, da izhajamo iz strahu, nam lahko uspe v delikatni situaciji pokazati prave, tople barve in ne hladen oklep.

Previdno v današnji dan in res ne pričakujte preveč. Ali pa nič. Saj je že ne vem kdo rekel, da nas pričakovanja ubijejo in še prav je imel. Če že iščete recept, s katerim boste odišavili dan, jih na tej strani najdete polno. Nič lažjega kot to, je odgovoril Pipi Melkijadu in odpujsala sta naprej.

Lepo se imejte in srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKoktejl Hugo
Naslednji članekDuhci iz beljakov
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -