Sobota, 13. 3. 2021, Jutro mlade Lune

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Smo v fazi nastajajoče mlade Lune v ribah, ki prebuja precej ali kar preveč emocij. Glede na to, da že dva dneva govorimo o teh vodnih, emotivnih energijah, mnogi pa čutijo, da imajo v sebi dobesedno višek vode, višek emocij, ki se prelivajo navzven, je prav, da se potrudimo in najdemo svoj svetilnik. Mislim, da nas do tja lahko vodi intuicija.

Potem, ko bomo izpraznili ves ta višek vode in nas bo zaobjel mir, se bomo našli v trenutku, ki prinaša novo zavest in brezpogojno ljubezen. Verjetno je prav danes eden tistih dni, ko velja misel, da je najprej treba ljubiti samega sebe, drugega pa še bolj kot sebe.

Vemo, da je mlada Luna v konjunkciji z Venero in Neptunom ter sekstilu s Plutonom. Počuti se dejansko ok in močno. Ne glede na vse. Njen nov začetek, novo rojstvo je pod nekakšnim pokroviteljstvom pravljičnih vil. Karkoli se bo zgodilo, bo dobro. Vse nove začetke je treba sprejeti. Sebe je treba sprejeti z vsemi odtenki vred. In če ob tem nastane še kakšen višek vode, višek čustev, so solze darilo, “biseri, ki bolečina jih rodi” (Aleksander Mežek).

Brezpogojno zdravljenje je poudarjeno s še enim aspektom – konjunkcijo Kirona in Ceres, Ranjenega Zdravitelja in boginje plodnosti, žitnih polj, polne kašče in polne mize. Blaginje nasploh. Danes bo Zdravitelj, če bo le hotel in ne bo preveč osredotočen nase in na svojo lastno bolečino, ki je lahko že mazohistična, dobil zdraviteljski objem te energije. Stati nekomu ob strani v procesu zdravljenja je v tem trenutku slika najvišje ljubezni.

Po 18. uri bi veljalo čustva umiriti in, če le gre, si privoščiti kopel in zaspati, saj bo Luna v ribah prešla v nekajurno fazo praznega teka in mi res potrebujemo počitek in nekakšen umik. Že po polnoči bo Luna vstopila v ovna, prejela pozitiven impulz Marsa v dvojčku in Saturna v vodnarju ter postala znova bolj pogumna in stabilna.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -