Sobota, 12. 6. 2021, O objemu, toplini in Kironu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – Luna raste in je v raku. Zjutraj nas bo navdala z mirnimi, prijateljskimi in ljubečimi energijam konjunkcije z Venero v raku, dopoldan pa bo že trčila v Kirona v ovnu in svojo bolečo rano, o kateri se je modro pogovarjati in ji nameniti pozornost. Prav tako dopoldanski sekstil z Uranom spodbuja tovrstni prijateljski odnos in prinaša nepričakovane, a pozitivne razplete situacij.

S Kironom ima danes resne opravke tudi Venera, ki s tem ranjenim Zdraviteljem oblikuje kvadrat. Skrb za svoje temeljne želje, ki se izkazujejo skozi družino, varnost, zaupanje, predanost nekomu – vse bo konfrontiral Kiron in pričakoval tudi uveljavitev njegovih lastnih, individualnih potreb. Bomo znova morali ugotavljati, da ljubezen tudi boli? Zakaj boli in zakaj še vedno vztrajamo pri nečemer, kar nam povzroča bolečino? Zakaj si želimo objema prav tam, kjer ga ne moremo dobiti?

Če se odločimo, lahko danes tovrstna vprašanja uspešno naslovimo s tem, da se jim ne izogibamo. Če se ne odločimo za ta pogumen korak, bomo obstali v nekem počutju, s katerim ne bomo vedeli, kaj početi. Premik naprej ima danes pošten trepljaj po hrbtu.

Užijte dan, ne obstanite v svojih obsesijah, temveč jim dovolite, da se izrazijo – seveda na miren način.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -