Sobota, 11. 9. 2021, Strastno ali obsedeno

Morda vas zanima

- Oglas -

Čustva Lune v škorpijonu so močna, a ne. Upam, da imate koga, na katerega jih lahko grez skrbi naslovite in uživate v izmenjavi iskrenih, strastnih in globokih emocij. Ko se škorpijon umiri, ko nima več razlogov za sumničavost, ko v sebi začuti mir in z njim še večjo pripadnost tistemu, ki ga ljubi, v vesolju nastopi popolni mir.

Težava nastopi, ko subjekt naše obsedenosti ni na dosegu roke, nam ne pripada ali nas celo zavrača. Luna v škorpijonu je v takšnem stanju še bolj osredotočena na svoj plen, misli postajajo strupene in črne, v njeni glavi se pletejo načrti, ki nimajo stika z realnostjo. Takšnemu fiksnemu znamenju je težko opustiti svoje navade, četudi ga izčrpavajo in mu pijejo življenjsko energijo.

Današnji dopoldan nas lahko sooči s situacijo, v kateri se počutimo odrinjene in izdane. Morda je to skrivnost, ki bo skočila na plan, srečanje, ki nas na neprijeten način pusti brez sape. Spustimo jo iz sebe, skozi sebe, osvobodimo se te navade, saj nas Uran hoče osvoboditi.

Če pa je v nas mir in se zavedamo, komu pripadamo in kdo pripada nam, je to Lunino srečanje z Uranom zgolj minljiva situacija, začasen odmik od ljubljene osebe, ki nam omogoča, da malo zadihamo in se popoldan, ko bo Luna oblikovala same pozitivne aspekte, spet prepustimo mislim o druženju in združenju. Če ni nikogar drugega, se spomnimo na tistega edinega prijatelja, ki se nam vedno oglasi na telefon, in se mu zaupajmo. Ne zapirajmo se vase.

Popoldan je že sedaj videti kot cela zabava, malo začinjena s črnim humorjem in duhovitimi domislicami, glasbo in umetnostjo, ob družbi Neptuna tudi z alkoholom in še čim, pozno zvečer pa tudi s pretiravanjem. Če ne bomo šli v takšno skrajnost in se bomo s pomočjo sekstila s Plutonom nadzorovali, nam bo nedeljsko jutro ponudilo češnjo na tortici, topli sekstil Lune z Marsom, ki bo natančno, pozorno in marljivo izpolnil vsako njeno željo.

Ne zveni slabo. Dobro načrtujmo, kako bomo usmerjali te energije. Medtem pa se imejte lepo! 

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -