Ponedeljek, 9. 8. 2021, Navdušenje potrebuje načrt

Morda vas zanima

- Oglas -

Teden začenjamo z Luno v levu, ki že raste, sklenili jo bomo z Luno v škorpijonu, vmes pa nas čaka miriada čustvenih sprememb.

Luna je zjutraj pod vplivom konjunkcije z Merkurjem v levu, popoldan bo sledila opozicija z Jupitrom, ki je v vodnarju, nakar bo dve uri v stanju lera in bo ob 16.56 vstopila v znamenje device.

Medtem ko je včerajšnja mlada Luna podžgala ogenj, pogum, iniciativo in samozavestno začela vplivati na dogodke, jo bo popoldanski vstop v devico streznil in njen fokus naravnal na točno določene zadeve, situacije, ljudi, v natančno analizo dogodkov in smeri razvoja.

Kam, se je pokazalo že včeraj, saj je mlada Luna nakazala smer, kjer se splača podžgati ogenj in opozorila na ljudi, ki so v to vpleteni.

Dopoldansko planetarno dogajanje prinaša sveže, nove ideje, postavlja nas v situacije, ki vzbujajo optimizem, entuziazem in bolj kot se jim izpostavljamo, bolj nas polnijo z energijo. Jupiter prinaša še več navdušenja, razpihuje naša pričakovanja in nam vliva novo samozavest.

Popoldanski premik energij je seveda logičen, saj je potrebno nove ideje implementirati v stvarnost in kdo to zna bolje kot devica, ki je sposobna predalčkanja in racionalnega razumevanja. Njen večerni kvadrat z Lilith v dvojčku in torkova jutranja konjunkcija z Marsom v devici pa sta znanilca nekega splošnega nezadovoljstva, ki nas bo prevevalo in ga bomo ubesedili, vendar na način, ki bo vznemiril harmonijo in lahko pripelje do besednega spora, kjer bosta Luna in Mars tekmovala, kdor ima prav in še bolj prav.

Če izklopimo naš pretiran ego, lahko tudi samo poslušamo in se ob takšnih interakcijah nekaj naučimo o sebi in svojih podzavestnih čustvenih reakcijah. Našli bomo svojo šibko točko – dobro, pozorno in ljubeče si jo oglejmo.

Približujemo se opoziciji Venere v devici in Neptuna v ribah, ki bo natančna kmalu po polnoči in svoj vpliv širi že danes. Znašli se bomo v ljubezenskih (ali finančnih) situacijah, ki so v nečem iluzorne, sanjske, dvomljive, razslojene. Morda izbiramo med več možnostmi, vendar ne moremo vedeti, katera je prava.

V primeru, da je v našem svetu vse jasno, pa nam ta opozicija prinaša tudi nadrealne, ljubeče odnose, stapljanje in povezovanje na višji ravni, onkraj telesnega, zemeljskega. Navdihnile nas bodo vse oblike umetnosti in kreativneg izražanja – med njimi najdimo nekaj zase ter se temu predajmo.

Naj vam dan steče v zadovoljstvu in lepo se imejte!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -