Ponedeljek, 8. 11. 2021, Resno in odgovorno

Morda vas zanima

- Oglas -

Pozdrav v novem tednu, ki se začenja z Luno v kozorogu in se bo sklenil z Luno v ovnu. Današnja Luna v kozorogu lepo sodeluje s planeti v zemeljskih in vodnih znamenjih, daje nam energijo, da se soočimo z mentalnimi nalogami, je iskrena in odgovorna, resna in trezna v svojem čustvovanju.

Popoldan pa ji prinaša nove, čustveno boleče konfrontacije. Zaradi nečesa bomo prizadeti, morda celo zavrnjeni – blokada emocij prihaja iz osebne prizadetosti, ki nas meče iz tira. Večer prinaša olajšanje, ki pa je povezano s tem, da sprejemamo novosti, nov tok dogodkov, drugačne ideje, ki se bodo izkazale kot pozitivne.

Dajmo ob vsem tem opozoriti na najtežje planetarne energije tega tedna, ki bodo vrhunec dosegle v sredo in četrtek in se že gradijo. Gre za konjunkcijo Merkurja in Marsa v škorpijonu, ki bo oblikovala kvadrat s Saturnom v vodnarju. Eh, težke besede, blokirana dejanja, ki jih prinaša ta kvadrat, bi bile skorajda nekaj, o čemer najraje sploh ne bi pisali. Vam povem povsem iskreno. Ampak moramo.

Merkur in Mars želita priti zadevam do dna, govoriti iskreno, brez dlake na jeziku, delovati iskreno in predano in strastno. Pa četudi vohata konflikt, ki se lahko iz tega izcimi, saj se ga ne bojita. Saturn pa postavlja blokade, eno za drugo, nas bombardira z omejitvami, ki v besede in dejanja vnašajo hlad, izogibanje, distanciranje, nezaupanje.

Sreda in četrtek bosta glede nečesa naredila pavzo. Bolj kot bomo pritiskali, večji bo hlad med nami. Opazujte, katero področje vašega življenje je izpostavljeno, kje lahko pričakujete nasprotovanje, prekinitev, ohladitev. Opustite nadzor. Prepustite se. Verjamite v najvišje dobro. Naj tisto, kar je negativno in toksično gre iz vašega življenja, četudi boste spustili solzo ali dve. Ne splača se oklepati iluzije, resnično ne.

Šele petek prinaša večjo skladnost in medsebojno sočutje, razumevanje, nakar bo sobota znova dvignila plimo mentalne napetosti in bomo iskali ravnotežje med resnico in tektonskimi spremembami, ki jih ta povzroča. Naj se zgodi, kar se ima za zgoditi.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKrhko testo za slano pito
Naslednji članekBanana split
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -