Ponedeljek, 7. 6. 2021, Luna v biku in izziv prilagajanja

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo s padajočo Luno v biku in znanimi, napetimi aspekti z Uranom in Saturnom. Danes so na sporedu, da jih prebudijo in aktivirajo planetarne energije, znova fiksna znamenja bika, leva, škorpijona in vodnarja, znamenja, ki so jim spremembe najbolj neprijetna stvar na svetu.

Luna v biku bo dopoldan oblikovala konjunkcijo z Uranom, prav tako v biku, in še kvadrat z retrogradnim Saturnom v vodnarju. Glede na to, da se približujemo 15. juniju, ko bo natančen že drugi letošnji kvadrat med Saturnom in Uranom, je danes en takšen dan, ki nam bo s prstom pokazal na področje, izpostavljeno spremembi in preobrazbi.

Konjunkcija z Uranom prinaša trenutke nestabilnosti, nepredvidljivosti, ki zajemajo samo bistvo znamenja bika – stabilnost samih temeljev naše eksistence, ohranjanje dobro znanega intimnega okolja, trdne lastne finančne vire. Kvadrat s Saturnom zahteva prilagajanje novim strukturam, novim zapovedim, navodilom.

Morda nas bo zgolj kakšna podrobnost prisilila, da se posvetimo popravilu nečesa, na primer pipe, iz katere kaplja. Spremembe, ki jih omenjamo, niso vedno dramatične in so lahko pravzaprav uporabne, saj nas opomnijo na napako, ki zahteva posredovanje. Na čustvenem področju je možna ohladitev, distanciranost in občutek, da nismo ljubljeni, kar je seveda občutek, ki ga imamo do samih sebe.

Če nam uspe proti večeru nameniti nekaj časa skrbi zase, morda ležanju v kadi, bomo prebudili bolj nežne energije in se sprostili. Luna v biku namreč po današnjem napornem dnevu vstopa v planetarno bolj sproščujoč torek, zato ji pomagajmo na poti do večjega zadovoljstva. Aspekt, proti kateremu se po srečanju z Uranom in Saturnom približuje, je sekstil z Neptunom v ribah in Neptun absolutno navija za tovrstne sprostitve.

Informacije in komunikacije zaradi retrogradnega Merkurja in njegovega kvadrata z Neptunom še vedno niso povsem jasne in vsemu, kar slišimo ali mislimo, ne gre verjeti. Aktivni so še zadnji seizmični tresljaji vikend opozicije med Marsom in Plutonom, kar nas lahko še danes popelje v situacije nasprotovanja in upiranja, merjenja moči in sporov, kdo ima prav. Zgolj v opozorilo.

Srečno in lep dan, ko lahko uspemo, če se nekoliko prilagodimo in pokažemo, da smo dorasli izzivom, ki so sestavni del življenja.

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -