Ponedeljek, 6. 9. 2021, Energija in ljubezen

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo z Luno v devici, ki pada, a bo že kmalu po polnoči prerojena kot mlada Luna in nam odprla nove začetke. Ti so dobri, saj ob pomoči Urana imamo moč, da prekinemo s preteklostjo in začnemo na sveže. In čeprav bo jutri svoje zasanjane, tudi zmedene energije na Luno usmerjal tudi Neptun, bo svoje novo rojstvo sklenila v naročju Plutona, ki ji bo povedal, da je močna in njeno delovanje zdravilno in pozitivno.

Posebnost dnevu pa dajejo večji planetarni igralci. Jutro začenjamo z Venero v napetem odnosu s Plutonom, medtem ko Pluton prejema in daje pozitivno energijo v kombinaciji z Marsom, nakar popoldan Venera preklopi v bolj harmonično oktavo v optimistični, veseli, radodarni kombinaciji z Jupitrom. Zdaj pa razumi, kam bomo usmerili naš voz!

V najbolj preprosti, harmonični razlagi bomo dan začeli polni strasti in želja, ki jih še ne moremo uresničiti, nakar bomo dobili pozitiven, navdušujoč, ljubeč objem Jupitra in pozabili na vse ovire, ljubosumnosti, posesivne misli, ki so nam dajale čudne, utrujajoče ideje in strahove.

Mars bo s svojo željo po akciji sodeloval in našo energijo še potenciral. Skušajmo jo enakomerno dozirati in jo usmerimo tja, kjer bo naša plodnost rodila lepe rezultate. Ne predajmo se negativnosti, saj nam ne prinaša koristi, temveč se umirimo in usmerimo v pozitivne vizije prihodnosti.

Današnja Lunina energija bo seveda tudi informativna; dopoldan se bomo znašli v situacijah, ko bomo pod pritiskom informacij in se bomo morali odločati. Odločimo se dobro, sledimo novim vizijam in še enkrat – ne vračajmo se v preteklost.

Srečno v novem dnevu, čuvajte svoje energije in jih usmerite tja, kjer je zemlja plodna in darovi otipljivi!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekSkutni namaz s čemažem
Naslednji članekRižota z morskimi sadeži
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -