Ponedeljek, 6. 12. 2021, Znamenje kozoroga v ospredju

Morda vas zanima

- Oglas -

Ob Sončevem mrku upam, da ste čim več počivali, saj nas današnja Luna v kozorogu že priganja k delu. Pri tem je kljub temu pozitivna, saj prejema spodbudo Urana in Neptuna ter v dan prinaša pozitivne spremembe, originalne, uporabne rešitve ter ne nazadnje miren večer.

Energijo dnevu daje kombinacija Marsa in Plutona, ki piha v žerjavico in razpihuje željo po akciji, jo usmerja in poglablja. Glede na to, da bo Mars prejemal tudi pretirano dozo Jupitra, se zavedajmo, da se lahko preveč dobrega hitro spreobrne v svoje nasprotje.

Umskih poslov se lotimo danes, planirajmo teden, preden jutri in v sredo Merkur pade v neptunovske megle, postane zmeden, nejasen, morda tudi lažnjiv, čeprav se nam bo zdelo, da na dobronameren način.

Ves teden bomo čutili tudi konjunkcijo Venere in Plutona v kozorogu. Natančna bo v soboto, a se bo zaradi skorajšnjega Venerinega retrogradnega gibanja ponovila še dvakrat. Venera je ljubezen in tudi denar, Pluton je notranja moč, pozitivna ali destruktivna – odvisno od tega, kako smo jo ozavestili in ali si priznamo, da se včasih prepuščamo nerazumnim dejanjem, ki jih zatem obžalujemo.

Na splošno je ta kombinacija opisana kot “moč ljubezni” in tudi kot “ljubezen do moči”. Njena moč je lahko rušilna, če jo vodijo ljubosumlje, obsedenost, pestovanje preteklih zvez, nesposobnost, da nek odnos izpustimo iz rok. Njena moč lahko spodbuja rast, če gre za realno partnerstvo, ki želi graditi in nadgraditi svojo zvezo, jo utrdili, preobraziti v poslovno partnerstvo, s pomoičjo partnerja doseči nek preboj, nekaj velikega, stabilnega.

Venero in njeno pot skozi kozoroga, ki bo trajala kar do marca, bomo te dni podrobneje pogledali. Ta teden se zvedajmo energij, ki nas prevevajo in dogodkov, ki nam prihajajo naproti. In ne izčrpavajmo sebe in svojega Marsa, torej našo fizično pripravljenost, telesno formo, željo po delovanju, načrte, ki nam delajo več težav kot prinašajo koristi.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -