Ponedeljek, 5. 7. 2021, Gladko in brez ovir

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – v nov teden vstopamo s podporo Lune v biku, ki oblikuje sekstil z Neptunom v ribah in trigon s Plutonom v kozorogu, nakar ob 19. uri Luna preide v stanje lera, ko ne prejema nobenih aspektov več.

Jutri zgodaj zjutraj prispe v znamenje dvojčka, v katerem bo pospremila še zadnji kvadrat svojega vladarja Merkurja z Neptunom ter oblikovala konjunkcijo s severnim Luninim vozlom, s čimer bi se moralo končati obdobje mentalne nejasnosti, umske šibkosti, zmedenosti, življenja v informacijski megli in občasne nesposobnosti, da dokončamo naloge, ki smo si jih zadali.

Današnje Lunino potovanje je nezahtevno, daje nam navdih, voljo in vztrajnost. K pozitivnim dogodkom prispeva sekstil Sonca v raku z Uranom v biku, kar nas usmerja k progresivnemu, naprednemu delovanju. Lahko storimo nekaj drugačnega, se lotimo nalog, obvez iz novega zornega kota in lepo se bomo počutili, če nam bo uspelo slediti navdihu in ga nadgraditi s čim konkretnim.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -