Ponedeljek, 5. 4. 2021, Kako objeti kozoroga

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Današnji velikonočni ponedeljek so mladi, bistri umi, s katerimi si delim streho nad glavo, poimenovali nedeljek. In kaže, da bo en sončen, počasen nedeljek. Padajoča Luna v kozorogu je na svoji poti, da ob 15. uri vstopi v vodnarja in znova zadiha, do takrat pa mora skozi oviro ali dve.

Prva je jutranja konjunkcija s Plutonom, kar na prvo žogo ni ravno počutje, ki ugodno vpliva na praznična jutra. Druga pa prehod v fazo praznega teka, v ler, ki bo trajal od 9. do 15. ure. Torej kar nekaj ur neaktivnosti, ki nam bo ustrezala, če si le ne bomo zadali pretežkih nalog. Glede na to, da nas vleče v naravo, je v tem času priporočljivo, da varujemo svoje kosti in si obujemo nekaj, kar varuje gležnje ter ima podplat, s katerim nam ne drsi. Pa ne pozabite pohodniške palice, ki razbremenijo kolena in čelado. Čisto mimogrede.

Glede na izkušnje s konjunkcijo Lune in Plutona v kozorogu pa je to kombinacija, v kateri ima Luna visoko samokontrolo, a je pod zunanjim videzom še kako goreča, ljubosumna in posesivna, zelo željna pozornosti in naklonjenosti. Najlepše in najlažje jo potolažimo z objemom in poljubom, in to takoj, ko opazimo, da se je Lunin pogled spremenil, oddaljil, postal sumničav.

Morda vas je zalotila, kako naklonjenost izkazujete komu drugemu (med mojimi otroki je ta dinamika izrazita in recept objema in poljuba je preverjen) ter jo to spravlja v dvome. To je trenutek, ko je modro, da prepoznamo ta razburkana čustva in jih pomirimo. Ja, kozorog in njegova navidezna hladnost, ki je bolj dvom in strah pred zavrnitvijo in novo rano. Objemite ga, saj ima poleg ostrih rogov tudi mehko, toplo dlako ter je eno najbolj vdanih bitij na svetu.

Popoldan ob 15. uri torej pričakujemo vstop Lune v vodnarja, kar bo ustrezalo trenutnemu ognjenemu in zračnemu planetarnemu dogajanju. Danes Luna še ne bo imela stikov ne z Uranom ne s Satunom. Redno mesečno srečanje jo čaka jutri, ko se vračamo k obveznostim in nam bo vleklo še kam drugam, ne le v pisarne in na delovna mesta. Še posebej, ker bosta jutri Venera v ovnu in Mars v dvojčku oblikovala sekstil ter si želela druženja. Naj že sedaj povem, da se bo breme Saturna in njegovih obveznosti prenehalo okoli 14. ure, tako da lahko z dobro organizacijo pripomorete k temu, da bosta tudi Venera in Mars imela kaj od dneva.

Luna v vodnarju bo od poznega popoldneva do večera zgolj prijateljsko aktivirana skozi sekstil z Merkurjem, klepetava, prijateljska, originalna, sproščena in dinamična. Užijmo njene lahkotne vibracije do zadnjega.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -