Ponedeljek, 4. 10. 2021, Bolj kot bo nenavadno, bolj uspešno bo

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo z nekaj več optimizma. Merkur in Jupiter sta v skladnem odnosu in prinašata več možnosti, da se uspešno lotimo težjih miselnih nalog. Zveni preprosto. Če se spomnimo njunega zadnjega srečanja, ugotovimo, da se je zgodil okoli polne Lune, ki je bila 20. septembra. Takrat smo z odprtimi rokami sprejemali novosti, ki so se nam obetale in smo jih načrtovali, se v tem velikem navdušenju tudi opekli, ko nas je nekdo postavil na trdna tla, sedaj pa smo že bolj zadržani in previdni, saj je Merkur retrograden.

Novosti današnjega dne so nekaj, kar velja preveriti, preden jim prikimamo. Preveriti imena in podatke ter si čestitati šele takrat, ko je naloga res opravljena. Ne prej. Navdušenje in optimizem sta še vedno prisotna, vendar ne bomo več skakali v zrak od navdušenja, temveč tipali, ali imamo sploh pravico do pozitivnega razmišljanja. Imamo, imamo! Le sledimo korakom in jih ne preskakujmo. Kar nam pred dvemi tedni ni uspelo, nam lahko sedaj.

Luna je v devici, naravnani smo na poslovne izzive, analitično razmišljanje, skrb za druge, tudi nekoliko nervozni. Ampak imamo pozitivno spodbudo, ki se imenuje Uran v biku in ves dopoldan spodbuja Luno k preizkušanju novih strategij – bolj kot so nenavadne in drugačne, boljše bodo – dokler ne najdemo prave.

Ob vsem tem ne pozabimo na bližnje, dan potrebuje nekaj bližine, topline, pokažimo skrb, ne ostanimo ujeti samo v opravke, ki jih imamo, spomnimo se na žive osebe, ki nas obkrožajo in čakajo na nekaj čustvene milosti.

Srečno na vaših poteh, od srede naprej, ko Pluton začne svoje direktno gibanje, bo marsikaj lažje.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKuhano rdeče vino
Naslednji članekMagnezij
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -