ponedeljek, 4. 1. 2021, Vse naše resnice

Morda vas zanima

- Oglas -

Nekaterim je že včerajšnji dan namignil, v katero smer gredo najnovejše komunikacijske smernice. Pogovori postajajo vse globlji, tudi težji, saj se dotikamo področij, o katerih že dolgo ali pa sploh nikoli nismo spregovorili. Merkur v kozorogu je naklonjen resnim pogovorom, saj drugače ne zna. Je tudi redkobeseden, vendar se izmenjevanju mnenj ne umika. Svoja dejstva naniza, svojega mnenja ne zavija v celofan, kar je črno, ostaja črno in takisto je z ostalimi barvami. Dejstva so dejstva.

In ker ga danes čaka bližnje srečanje s Plutonom, se bo dokopal do resnic, ki jih doslej ni poznal. Povedal stvari, o katerih doslej ni govoril. Slišal, kar še ni bilo povedano. Besede imajo skozi kardinalna znamenja, torej ovna, raka, tehtnico in kozoroga drugačno moč. To so aktivatorji, pobudniki sprememb, dogodkov, novih poti. Kar se bo danes reklo ali izvedelo, ima moč, da premika gore. Spoštujmo informacijo, a tudi njenega prinašalca ter z njo ravnajmo premišljeno.

Luna v devici bo danes imela nekaj šibkosti, saj se bo počutila nekoliko omotično. Znova je izpostavljena notranja zmeda, iskanje prave smeri. Popoldan nam bo nekaj ur šlo prav dobro, nakar bodo trčile ženske energije in se bo notranje zadovoljstvo spet prevesilo v zmedo glede prave poti. Želje in potrebe si bodo različne, mi pa bomo dan končali zmedeni glede svojih odločitev. Ali pa tudi ne. Čustveno zadovoljstvo prihaja prav iz stika med Luno, torej notranjimi potrebami, ki jih želimo zadovoljiti, in zgoraj omenjenim Merkurjem, torej izmenjavo informacij. Osredotočimo se na ta kos dogajanja, saj je danes vseeno pozitivno obarvano. Posebej zemeljska znamenja imajo danes izostreno tako intuicijo kot sposobnost razlikovanja med pravim in napačnim. Ob prisotnosti Plutona, ki intenzivira vse občutke, nam lahko tisto, kar bo povedano, prinese globoko notranje zadovoljstvo. Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -