Ponedeljek, 31. 5. 2021, Prijateljstvo in nežnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – upam, da spočiti vstopate v nov teden. Začenjamo ga s padajočo Luno v vodnarju, končali jo bomo z Luno v biku, v sredo bo Venera vstopila v znamenje raka, Mars pa bo v soboto zgradil natančno opozicijo s Plutonom, ki jo čutimo že sedaj in v teden prinaša napetosti, boje moči in tudi agresijo. Obenem ne pozabimo na retrogradnega Merkurja v dvojčku, ki bo v takšnem stanju do 23. junija in nas usmerja v razčiščevanje komunikacij in informacij iz bližnje preteklosti, seveda pa je to tudi čas, ko moramo bolj natančno preveriti, kaj kupujemo, govorimo, pišemo, sporočamo.

Luna v vodnarju je svoje najbolj napete aspekte že prešla, saj se je zgodaj zjutraj srečala z Uranom, s katerim je oblikovala kvadrat, ter takoj še konjunkcijo s Saturnom. Čez dan bo potovala svobodno in prosta vplivov, gradila pa bo trigon z Merkurjem, ki bo natančen pozno ponoči, a mu uspeva v naše komunikacije vnesti razumevanje in jasnost, ki jo tako zelo potrebujemo in h kateri bo potrebno retrogradnega Merkurja še dodatno spodbujati. Zračni Luni to danes zelo uspeva.

Omenimo še trigon Marsa v raku in Neptuna v ribah, ki bo trajal še dva dneva in v nas prebuja idealizem, sočutje, smisel za lepoto in uživanje v estetskih doživljajih, tudi preobčutljivost, nostalgijo, obujanje spominov. Ugajalo nam bo vse, kar je povezano z nežno skrbjo za naše energije in dobro počutje.

S prijateljskimi vibracijami lahko danes veliko dosežemo, v situacijah, ki zahtevajo delovanje in pogum, pa pokažimo sočutje in pozornost, da po nepotrebnem ne prizadanemo čustva drugih in v njih vzbudimo jezo in bes.

Lepo se imejte in srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -