Ponedeljek, 30. 8. 2021, Merkur vstopa v tehtnico

Morda vas zanima

- Oglas -

Merkur, ki predstavlja naš um, komunikacije, potovanja in sposobnost učenja je danes vstopil v znamenje tehtnice in nastopilo je obdobje, ko bomo morali več časa nameniti odnosom z drugimi.

Če smo se doslej ukvarjali z analizo dogodkov, je sedaj na vrsti, da odkrijemo, kako lahko te ugotovitve nadgradimo in jih vpeljemo v naš vsakdan. Tehtnica potrebuje sogovornika, s katerim se lahko pogovarja in izmenjuje mnenja, gradi harmoničen odnos, sprejema skupne odločitve, izziv v tem pa je, da prej ali slej odločitve tudi sprejme.

Luna je danes v dvojčku in veliko govori. Informacije, s katerimi se srečujemo, so pomembne, pravi današnja konjunkcija Lune s severnim vozlom. Spravljajo nas v nelagodje in krizo, dodaja kvadrat Lune in Sonca. A se bomo ne glede na njihovo naravo umirili.

Dopoldanski trigon s Saturnom v vodnarju nam daje stabilnost, resnost in odgovornost, popoldanski sekstil Lune s Kironom pa priložnost, da se o čustveni prizadetosti še naprej pogovarjamo ter s pomočjo Merkurja v tehtnici najdemo razumevanje in sožitje.

Srečno in lep dan! 🙂

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -