Ponedeljek, 29. 3. 2021, Dan za nekaj dobrega

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna v tehtnici, ki smo jo včeraj videli na nebu v njeni najbolj okrogli obliki, že pada in izgublja na moči. V prihodnjih dveh tednih, vse do nove mlade Lune, ki bo 12. aprila v ovnu, je pred nami priložnost, da k srečnemu koncu pripeljemo vse, kar smo začeli in počeli zadnja dva tedna. Medtem pa bo današnja Luna prejela nekaj zasluženih spodbud.

Skozi dan bo potovala okrepljena z jutranjim trigonom z Marsom, kar ji v usta polaga odločne, samozavestne besede, s katerimi je sposobna uveljavljati svojo voljo, zamisli, ideje. Ta lep zračni trigon je ena takšna priložnost, da se v nečem izkažemo, pokažemo, da peljemo našo zgodbo naprej brez ovir.

Dan se bo sklenil z Luninim trigonom z Jupitrom, ki bo to, kar bomo danes storili, kamor bomo vlagali energijo, nagradil z občutkom optimizma in širjave, ki navdihuje. Lepota, ki jo bo danes videla in čutila Luna, bo nekakšna nagrada za vsa prizadevanja minulih dni, ki so zahtevala pogum, iskrenost in prizadevanja za boljši svet.

V dan vstopamo tudi s konjunkcijo Sonca in Kirona. Sonce v ovnu se te dni res uči prilagajanja in besede “mi”. Kiron naslavlja njegov ego in mu pripoveduje, da mu bo resnično moč dalo soočanje z nečem, kar ga dela ranljivega. Mu torej ne povzdiguje ega, mu ne laska, ne piha na dušo, pač pa sooča z občutki nesprejetosti in jih tudi zdravi. Ravno s tem, ko nekaj storimo občutku nesprejetosti navkljub. Ko se odpovemo egu ter damo prednost univerzalni dobrobiti. Ker je tako prav.

Proti večeru bomo vse bolj čutili tudi zasanjanost konjunkcije Merkurja in Neptuna v ribah. Merkur v nedeljo pripotuje v ovna, zapušča torej te eterične, fantazijske ribje vode, kjer se dejstva mešejo s sanjami. Še prej pa bo doživel ekspanzijo zavesti. Danes z Neptunom, v petek s Plutonom.

Merkur in Neptun lahko delujeta perfektno skladno in se spodbujata v ustvarjanju, umetnosti, sočutnim pogovorom, intuitivnem razumevanju in branju misli, ali pa se zapijeta ob šanku (ki so nam ga prepovedali, torej morata najti kakšno skrito, prepovedano mesto, kar bodo ribje energije, če bodo hotele, zlahka našle) in povsem zabluzita, fotke odštekanega večera objavita na fb ter se zraven še zastrupita. V to smer se torej ni priporočljivo poglobiti, temveč ohraniti višje vibracije te konjunkcije, ki je lahko nekaj resnično nežnega, ljubečega in predvsem intimnega.

Srečno v današnji dan in teden, ki prinaša polno lepih energij. Imejmo se radi.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekDr. Bach cvetne esence
Naslednji članekRezanci z lososovo omako
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -