Ponedeljek, 29. 11. 2021, Mir Lune v tehtnici

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v nov dan. Luna je še v devici in v praznem teku, ob 9.55 bo vstopila v znamenje zračne tehtnice, ki rada ustvarja skladne medsebojne odnose in se v miru, ki se okoli nje, tudi najbolje počuti. Ona je mirovnik horoskopa in tako se tudi obnaša.

Danes je pred njo dober dan in harmonija je domala na dosegu roke. Severni Lunin vozel v dvojčku ji dopoldan ponuja nove, pomembne informacije, ki jih bo zlahka vključila v svoj vsakdan, večerni stik s Soncem in Merkurjem v strelcu pa naznanja prijeten, prijateljski zaključek dneva.

K mirnemu, dejansko tudi stabilnemu tednu prispevajo še Mars in Neptun, ki nista niti najmanj bojevito razpoložena, temveč precej blaga in usmerjena v akcije, ki ne prinašajo bistvenih sprememb. Merkur je naklonjen pogovorom, ki so zdravilni in dovolj realen, da prenese stik tudi z najbolj vznemirljivimi, čustveno težkimi informacijami.

Samo mirno, ljudje. Načrti so narejeni in ni potrebe, da bi se nam mudilo. Dejansko je povsem dovoljeno, da plavamo s tokom.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -