Ponedeljek, 28. 6. 2021, Kaj pa s to današnjo Luno?

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan začenjamo na čuden način. Z Luno vodnarju in v leru, ko vse do 19.51 ne prejema spodbude niti enega planeta. Popoldan za štiri ure oblikuje kvadrat z Lilith v biku, ko pa vstopi v znamenje rib, jo čaka konjunkcija z Jupitrom v ribah.

Ta Luna v vodnarju, ki nam bo barvala dan, se bo v leru počutila najbolje, če ji ne postavljamo nobenih pričakovanj. Prosperirajo odprti, prijateljski odnosi, prednost imajo dogovori in pogovori, od katerih se ne pričakujejo zaključki. Slediti je samemu sebi in svojim navdihnjenim željam, nagonom, vzgibom, tudi najbolj nenavadnim.

Luna v vodnarju ne bo prenašala ukazovanja, nadrejenosti, ovir, ki jih ponedeljek pred njo postavlja. Sledila bo svojo pot, trmasta kot zna biti. Ne stopajmo drugim po prstih in lepo jih prosimo, naj tega ne počnejo niti nam. Moralo bo zadostovati.

Večerni vstop v ribe bo najbolje proslaviti s skokom v morje, o nočni konjunkciji z Jupitrom pa lahko povemo, da je škoda, ker je tako pozna, saj si je bolj romantičnega trenutka težko predstavljati, da pa se ji velja prikloniti, zahvaliti, prižgati svečko, povedati lepo misel, molitev, željo, brezpogojno ljubečo do sebe in drugih, usmerjeno naravnost v Vesolje, k viru življenja.

Dobrodošli torej v ponedeljek, ko sta tako Venera kot Mars v levu, ko naš bojevnik že čuti upor opozicije s Saturnom, ki bo natančna v četrtek, v petek trigon s Kironom, konec tedna pa tudi kvadrat z Uranom, ko se bo Mars v levu strgal z verige. Juhuhu, treba je priznati, da nas čaka pester teden, če je to sploh prava beseda.

Potrpljenje na poti do cilja, ki smo si ga zastavili, je astro nasvet tedna in kar – pripravimo se in umirimo – tudi prihodnjega tedna, ko nas čaka še zadnji v liniji kvadratov med Merkurjem in Neptunom ter razgrinja zadnjo tenčico konfuzije glede pomembnih informacij, ki jih potrebujemo, da lažje zadihamo, se usmerimo, začnemo na čisto.

Ker pa ne smemo biti kataklizmični – nenazadnje vsi potrebujemo spremembe, ki se dogajajo in ni nujno, da se nam bodo pokazale v slabi luči, le sprejeti jih moramo brez zategnjene ročne zavore – je nedelja tudi dan, ko nam bo pomagala Venera v levu ter oblikovala topli sekstil s severnim Luninim vozlom v dvojčku.

Zaradi nečesa, kar bomo slišali, povedali, skomunicirali se bomo počutili bolje, saj nas bo usmerilo tja, kjer je naša prihodnost, in sicer s strastjo in veliko voljo Venere v levu, kar je za konec dinamičnega tedna, ki nas čaka, precej dobra novica.

Držite se, potrpežljivo, srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPolpeti iz bučk in hrenovk
Naslednji članekLedeni bananin Daiquiri
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -