Ponedeljek, 27. 12. 2021, Luna v tehtnici išče partnersko skladnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Upam predvsem, da ste imeli lepe božične praznike! Jaz sem jih in naj vse, kar so prinesli, traja in se še poglablja.

Zadnji teden leta 2021 začenjamo z Luno v tehtnici, v sredo načeloma dobrodušni Jupiter znova vstopa v znamenje rib (spomnimo se, da je v ribah bival že med majem in julijem ter se velja spomniti, na katerih področjih življenja nam je prinesel razcvet in odprl nova poglavlja – tam sedaj nadaljujemo), v nedeljo, ko bomo že v letu 2022, pa nas čaka mlada Luna v kozorogu, ki nas resno spodbuja k novim začetkom, in vstop Merkurja v znamenje vodnarja.

Leto torej začenjamo z novimi, naprednimi idejami in mislimi. Glede na to, da bo 14. januarja Merkur postal retrograden in se vrnil v kozoroga, bodo te nove ideje, nov optimizem, pogled v prihodnost, ki bo rasel pod prevlado vodnarja, do 4. februarja pod lupo. Preverjali bomo realnost in trdnost teh novih zamisli. Ugotavljali, koliko so izvedljive in možne, kaj nam prinašajo. Januar bo torej mesec analiz našega mentalnega ustroja in ljubezenskega življenja, saj bo do konca meseca retrogradna tudi Venera.

Današnji dan je z Luno v tehtnici naklonjen medsebojnim odnosom, iskanju skladja in soglasja med partnerji. Jutranja opozicija s Kironom nas bo soočila z neko čustveno ranjenostjo, vendar bomo šli pogumno naprej. Mars v strelcu bo dal Luni pozitiven navdih, jo spodbudil k akciji, ji dal prepotreben pogum takrat, ko se kot tipična tehtnica ne bo mogla odločiti, kaj ji je storiti. Sledimo tej spodbudi, saj je pozitivna.

Popoldan prinaša pozitivno resnost Saturna. Zmogli bomo opraviti naloge, ki nam prihajajo naproti. Delovanje znotraj struktur, pravil, navodil nam bo dejansko pomagalo. Če smo čakali na dan, ko moramo imeti opravke z uradnimi ustanovami, je danes dan, ko lahko na tem področju veliko dosežemo.

Jutri pozno zvečer Luna vstopi v škorpijona, v katerem bo vse do petka, ko se bo premaknila v strelca. Nekaj čustveno zahtevnih, a tudi globokih in iskrenih dni je pred nami. Lahko rečem, da bomo na nek način uživali v izzivih, ki nas čakajo. Ne jemljimo jih zlahka, vendar se jim niti ne izogibajmo. Nagrada po težko opravljenem delu bo sladka.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -