Ponedeljek, 26. 7. 2021, Luna v ribah plava in išče odgovore

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v nov teden, ki prinaša nekaj sprememb energij. V sredo Merkur vstopi v znamenje leva, Jupiter se vrača v vodnarja, v četrtek pa bo še Mars zamenjal znamenje in na naše akcije vplival iz znamenja natančne device. Na čustvenem področju, ki ga barva Luna, nas čaka potovanje od znamenja rib in ovna do bika, v katerem bo padajoča Luna tudi končala teden.

Danes bo Luna v ribah, kjer bo polna novih idej in inspiracij, sočutja, naivnosti in romantike ter obenem željna nekaj časa zase in za svoj sanjski svet, v katerem si polni baterije. Zjutraj se bo srečala z Jupitrom ter nam skozi konjunkcijo dala dozo idealizma ter mirnosti, ki jo potrebujemo.

Svoje prste bo v to kombinacijo pomočila še Lilith v dvojčku, ki skozi kvadrat z ribami govori o tem, da je idealizem kvaliteta, ki jo lahko zrahlja samo informacija, komunikacija, beseda. Luna in Lilith se bosta znali prilagoditi tem spremembam, saj sta v spremenljivih znamenjih. Našli bomo nov način, kako predstaviti svoje ideje in Lilith v dvojčku pri tem zahteva pozornost, saj s svojimi besedami misli resno.

Po opoldnevu bo Luna oblikovala opozicijo z Venero v devici, kjer si potreba, da bi izrazili svoja mehka ribja čustva, nasprotuje z željami po konkretnih izrazih naklonjenosti. Če bomo samo govorili in fantazirali, ob tem pa Venero pustili lačno, stanovanje nepospravljeno, birokracijo neurejeno, devica ne bo srečna.

Riba in devica znata sodelovati in se dopolnjevati, če ena v drugi uzre kvalitete, ki drugi manjkajo in ne išče samo napak. Do petih popoldan bo trajal ta ples oddaljevanja in dopolnjevanja, kjer si obe strani prizadevata, da bi si prišli naproti in z nekaj čustvene zrelosti lahko to tudi storita.

Proti večeru bo Luna oblikovala kvadrat s severnim Luninim vozlom v dvojčku, kar nam prinaša občutke splošnega nezadovoljstva. Smo povedali preveč ali premalo? Kvadrat Lune s severnim vozlom je trenutek, ko se znova sprašujemo o smislu, namenu življenja, ko v klopčiču informacij, ki jih sprejemamo, iščemo nekaj več, višji smisel, ko želimo tudi čutiti, ne le govoriti in analizirati.

Luna bo svoje potrebe precej dobro zadovoljila že jutri, ko bo oblikovala sekstil z Uranom v biku, kar je kombinacija, ki Luninim čustvom daje nekaj oblike in konkretne mesenosti.

Medtem ko Merkur končuje svojo pot skozi znamenje raka, saj že v sredo vstopa v leva, nas z opozicijo z retrogradnim Plutonom, natančno včeraj, ko smo tudi mi v Zvezdnem namigu nekoliko mrknili, opozarja, sooča, natančno kaže na situacije, ki so del naše preteklosti in od katerih se moramo ločiti, do njih vzpostaviti drugačen, manj čustven odnos.

Vpliv te opozicije je med nami še danes in če je kje kakšna resnica, ki jo moramo videti, slišati, se glede nje strezniti, saj resnično zahteva drugačen mentalni pristop, nas bo srečala na naših poteh.

Imejte lep dan in srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -