Ponedeljek, 25. 10. 2021, Luna v dvojčku in oris novega tedna ♊️💛

Morda vas zanima

- Oglas -

Lep pozdrav v nov teden, ki ga začenjamo z Luno v dvojčku in ga bomo sklenili z Luno v devici. Pomembni astrološki odnosi tega tedna vključujejo sredin kvadrat med Venero in Neptunom, četrtkov sekstil med Venero in Jupitrom ter sobotni vstop Marsa v znamenje škorpijona in sočasni kvadrat med Soncem in Saturnom. Kaj vse to pomeni? Da se bojimo morebitnih ljubezenskih iluzij ali prevar in ni koristno, če hodimo po svetu z rožnatimi očali na nosu, kot tudi ne, če se nameravamo odzvati ljubezenskemu povabilu. Da bomo prejeli nekaj spodbude iz okolja, morda celo denar. Da bo naša energija postala močnejša in bomo hoteli prodreti do samega bistva vseh problemov. In da nas bo spremljal občutek nesamozavesti ter se bo prebudil notranji kritik, ki ničemur ne verjame.

Naporne energije, nihče ni rekel, da niso, zagotovo pa ni nujno, da se nam zgodi vse slabo tega sveta. Gre lahko samo za opozorila, da bodimo previdni in se tudi zavedajmo, da ta žalosten kvadrat med Soncem in Saturnom sovpada s prihajajočim Dnevom vseh svetih in spominom na ljubljene osebe, ki niso več med nami. Ampak ljubezni, ki so trdne in zgrajene na dobri osnovi, bodo vse to preživele in imajo zgolj priložnost, da se še bolj povežejo skozi poglobljene pogovore.Gre za preizkus zaupanja, tako preprosto je to.

Optimizem v komunikacijah in mislih prinaša že 1. november, ko Merkur oblikuje trigon z Jupitrom. Sicer pa smo že povedali, da bo obdobje škorpijona vse do 17. novembra naporno in izzivalno. Nekoga čakajo slovesa in konci, ampak sami škorpijoni najbolje vedo, da njihova pot ni vedno najbolj lahka in preprosta.

Kako pa je z današnjim dnevom?

Luna je v dvojčku in pravzaprav dobro postavljena. Energijo in pogum ji daje Mars v tehtnici, zato je sposobna govoriti o svojih čustvih, se soočati s problemi, pokazati odločnost in predvsem iskrenost, tudi spretna je v gibanju in ročnih spretnostih. V takšnem stanju, ko svoje srce nosi na jeziku, bo šla v fazo praznega teka in še bolj izklepetala vse svoje skrbi in morebitne skrivnosti. Spoštujmo to medsebojno iskrenost in je ne jemljimo zlahka.

Ob 23. uri bo Luna že v raku in bo v tem znamenju kar do četrtka. Čustva se bodo z jezika in iz rok preselila v prsni koš. Predihajmo naše čustvene skrbi, ne dovolimo jim, da se kopičijo in povzročijo tesnobo. Pozornost namenimo družini, otrokom, materinskim čustvom, prizadevajmo si za čim bolj mirno življenje med domačimi stenami.

Vse dobro in nastavite se Soncu, ki je še možno – naj s solarno energijo napolni vse naše celice. 🌞

Prejšnji članekRiboni iz pečice
Naslednji članekKrompirjeva omleta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -