Ponedeljek, 24. 5.2021, Priložnost Lune v škorpijonu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Medtem ko se energije upočasnjujejo in nas retrogradni Saturn usmerja nazaj v preteklost, je pred nami ponedeljek z Luno v škorpijonu, ki jo velja pozitivno uporabiti. Luna raste, v sredo nas čaka polna Luna v strelcu, ki bo obenem Lunin mrk – trenutek, ki nastane, ko so Sonce, Luna in Zemlja poravnani v ravni črti in je Zemlja na sredini, prijetno spoznanje ob Luni v škorpijonu pa je, da bodo njeni težki aspekti z Uranom in Saturnom aktivni v noči na torek ter nam ne bodo hodili pod noge sredi belega dne.

Luna v škorpijonu bo danes oblikovala le čudoviti trigon z Jupitrom v ribah, ki bo aktiven zjutraj, a nas bo navdal z voljo, močjo in optimizmom, ki nas lahko ves dan držijo v stanju odločnega, vztrajnega, usmerjenega, gorečega delovanja. Škorpijon je sposoben izjemne koncentracije, ima volje za tri, ne obupa in ne odneha zlahka, hodi po svoji poti tudi takrat, ko takšno početje nima več smisla in trmast kot je ne prizna, da bi lahko bila napačna.

Jupiter v ribah je za današnjo Luno prekrasen navdih, saj se prilagaja Lunini fiksni osredotočenosti na neko nalogo, projekt, misijo, ki si jo je zadala, jo navdihuje in nežno spodbuja. Ne gre za pretiran optimizem, saj je trigon med obema planetoma harmonične narave, energije tečejo, se ne ustavljajo in nam prinašajo dobre in koristne rezultate.

Prav vesela sem, da lahko o današnji Luni v škorpijonu zapišem dobre besede in še dodam, da ji bo za zaupati tudi v jutrišnjem dnevu, saj bo še vedno v akciji, le da bo ta povrhu še bolj senzualna in mesena.

Opozorilo “Pozor, pozor!” gre še vedno kvadratu med Merkurjem v dvojčku, ki je stacionaren, kar pomeni, da trenutno stoji na mestu, in konec tedna postaja retrograden, ter Neptunom v ribah, kralju vodnega sveta, ki naše komunikacije prekriva s tenčico nejasnosti, zmedenosti in tudi možnih laži. Če nam uspe te motne energije preusmeriti v ustvarjalne projekte, če vložimo vse moči v prizadevanje, da bi pridobili čiste informacije, smo zmagali.

Srečno v konstruktiven dan, ko lahko z vztrajnostjo dosežete prav veliko!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -