Ponedeljek, 23. 8. 2021, Ko Luna v ribah dobi strasten pospešek

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo s padajočo Luno v ribah, ki bo dopoldan še zaspana in sanjava, nič kaj preveč storilnostno naravnana, popoldan pa se bo zbudila.

Prvi pospešek ji bo dal sekstil z Uranom, vendar ta vpliv ne bo negativen, prej prijateljski in harmoničen. Če se odzovemo na neko novost, nepričakovano situacijo, ki se nam bo pojavila pred nosom in je verjetno povezana z nekim znanim dogajanjem ali osebo iz nedavne preteklosti, lahko pričakujemo, da bo imelo dogajanje pozitiven vpliv na nas in naša čustva.

Razvoj dogodkov nas lahko popelje v strastne, tudi žgoče debate. Luna bo namreč oblikovala opozicijo z Marsom v devici in zbudile se bodo močne čustvene energije. Lahko se nam zgodi, da se bomo odzvali ali preveč odločno, celo napadalno, saj bomo hoteli nekoga za vsako ceno v nekaj prepričati, ali pa se bomo od tako odločnega Marsa umaknili in zaprli vase, kar je prav tako pretirana reakcija.

Če se bomo znašli v situaciji, v kateri bo vsaka stran hotela biti zmagovalec, bodo naši odnosi trpeli. Čeprav bomo imeli potrebo, da strastno izrazimo vsa svoja prepričanja, se bomo za pozitiven razvoj dogodkov morali tudi malo brzdati, v nasprotnem bomo Luno v ribah prestrašili in jo prisilili v umik. Odplavala bo proč pred našimi očmi, nam pa bo žal, da smo jo prizadeli.

Partnerskim odnosom v pomoč prihaja današnji trigon med Venero in Saturnom, saj prinaša stabilnost. Koristila nam bo družba starejših oseb ali tistih, ki jih poznamo že dlje časa. Pomagala nam bo mirna, zrela komunikacija, ki prinaša zelo pozitivne rezultate. Če se izognemo izlivom jeze, užaljenosti in se raje osredotočimo na iskanje rešitev, ki prinašajo harmonijo, uravnoteženost, bomo lahko dnevu rekli, da je bil uspešen.

Srečno in dober začetek tedna!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -