Ponedeljek, 22. 3. 2021, Nekaj ženskega

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Teden začenjamo z rastočo Luno v raku, znamenjem, ki je znano po tem, da za svoje dobro počutje potrebuje varnost doma in svojih najbližjih, da odločno stopa v bran, ko je potrebno ubraniti brlog. Luna danes prispeva nekaj ženske energije v čas, ko so izpostavljene bolj moške, direktne, ne prav nežne vibracije. Rak je med najbolj senzitivnimi, občutljivimi znamenji, kar seveda skriva za debelim oklepom. V preteklih letih se je pod težo planetov naučil, kako preživeti v še tako krutih okoliščinah, tako izkušen pa je končno prišel v obdobje, ko lahko ljudem in življenju znova bolj zaupa.

Luna bo ne glede na svojo čustveno naravo danes živahna kot žuboreči potok, odločna, navdihnjena in komunikativna, seveda na svoj sočuten, prijazen, umirjen način. Če ji bo uspelo, da se zjutraj ne bo pregrobo spotaknila ob Kirona (oziroma nekoga drugega, nam bližnjega) in njegove rane, ki so povezane z nezmožnostjo, da povsem uveljavljamo svojo voljo, ji bo dan gladko tekel. Kironu velja izkazati spoštovanje, ranjenemu človeku pokazati razumevanje, ob njem trenirati potrpljenje in ga prijateljsko objeti.

Jutro nosi tudi sekstil z Uranom v biku in trigon z Merkurjem v ribah, s čemer se nove ideje in navdihi prepletajo z modrostjo in odpuščanjem. Komunikacija je iskrena, medsebojno smo si naklonjeni, nočemo se prizadeti, poslušamo se. Poudarjeno je reševanje težav. In glede na to, da bo že jutri na vrsti en tak komunikacijsko zahteven dan, bi bilo modro, da bi že danes, ko smo bolj uravnovešeni, v pogovore prispevali pozitivne, nenapadalne energije ter v tem stilu nadaljevali do konca tedna.

Poudarek današnjega dne je tudi v sposobnosti reševanja umskih, učnih, študijskih izzivov, saj nam je v veliko pomoč trigon Marsa in Saturna, ki nam daje fokus in vztrajnost. Ko se nam bo zdelo, da ne zmoremo prebrati in napisati niti enega stavka več, se bo od nekod prikazala moč, da storimo še to. Umski izziv, ki smo ga rešilil, generira in spodbuja rešitev naslednjega. Rešitev proizvaja pozitivno energijo. Na nas pa je, da jo uporabimo.

Zanimiv teden je pred nami, ko bodo komunikacije, medsebojne interakcije in odločitve pomembno usmerjale našo prihodnjo pot. Petek je s konjunkcijo Sonca in Venere v ovnu dan novih ljubezenskih začetkov, medtem ko nedelja prinaša polno Luno v tehtnici in kulminacijo nečesa, povezanega s partnerskimi odnosi. Podrobnejše razlage seveda še sledijo.

Lep dan in srečno, ljudje!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -