Ponedeljek, 22. 2. 2021, Znova en čustven dan

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Teden začenjamo z rastočo Luno v raku. Oh rak, njegov oklep, s katerim se brani pred svetom, je čvrst, pod njim pa je skrita njegova nežnost, ki ni vsem na voljo. Je pa rak tudi kardinalno znamenje, kar mu daje pogum, da živi iskreno in odločnost, da varuje, kar ima rad.

Luna v raku je danes občutljiva. Trigon s Soncem v ribah ji bo dopoldan dajal moč, občutek harmonije, zavest, da je delovanja jaza usklajeno s čustvenimi potrebami in da ji bodo poti, po katerih stopa, napolnile baterije in pomagale ohraniti smisel. Popoldan jo že čaka srečanje s Kironom in znova s tem občutkom ranjenosti, izpostavljenosti, neprilagojenosti. A če nam uspe prepoznati vzorce misli, ki si jih ponavljamo in nas onesrečujejo, spodkopavajo našo moč in nas potiskajo v temo, potem smo že zmagali. In imamo priložnost, da iz Luninega večernega, zadnjega današnjega aspekta, ki ga oblikuje z Uranom v biku, potegnemo tisti navdih, ki nam prižge luč nad glavo.

Ko čustvenega raka objame bikec, so objemi varni in čvrsti in tolažilni. Ko Luno prijateljsko objame Uran – akspekt sekstila med njima je prej prijateljski kot ljubezenski -, se v njej prebudi nasmeh, igrivost, novo obzorje, bolj sproščujoč zorni kot gledanja na življenje. Privoščimo si to prijateljsko dogodivščino.

Še ena dobra novica dneva in kar celega tedna je trigon Jupitra in severnega Luninega vozla. To je priložnost za napredek, za uvid širše slike, utemeljen optimizem glede naše poti, tako željeno samozavest, izboljšanje življenjskih možnosti. Ker se zgodba dodaja v zračnih znamenjih, smo znova pri komunikaciji, ki je tista bistvena sestavina in nam odpira vrata priložnosti.

Naj nam prinese dobre in jasne poti, misli, ljudi in dogodke.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -