Ponedeljek, 20. 9. 2021, Plavamo proti večerni polni Luni

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo z Luno v ribah, ki bo danes ob 23.54 postala povsem okrogla in polna. Do te faze bo Luna oblikovala konjunkcijo z Neptunom, ki še bolj poudarja občutljive, nežne, sočutne, intuitivne in tudi jokave tone današnje Lune.

Njen popoldanski sekstil s Plutonom je spodbuda, ki jo potrebujemo na naši poti, energija, ki jo najdemo globoko v sebi, dober nasvet, ki nam pride na pot, trepljaj po ramenih, ki daje pogum, preden zvečer dosežemo natančno opozicijo s Soncem in soočenje in balansiranje energij ribe in device.

Dan je pravzaprav odličen, če se bomo znali prepustiti čustvom, pokazali svojo mehkejšo plat, dovolili intuiciji, da nas vodi, zaupali vesolju, da je pot, po kateri nas vodi, prava. Povežimo niti racionalnosti device in božanskega navdiha ribe.

Ob pomoči nastajajočega trigona med Merkurjem v tehtnici in Jupitrom v vodnarju nastavimo svoje antene na harmonične vibracije, prisluhnimo ljudem okoli sebe, poslušajmo nasvete, ki jih bomo dobili. So pozitivni, harmonični in nam odpirajo vrata. Ne zavrnimo darila informacije, ki nam bo mogoče padla z neba.

Dobro plavanje torej in vse lepo!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekHitra rižota z bučo
Naslednji članekJagodna torta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -