Ponedeljek, 20. 12. 2021, Luna v raku, pozitivne misli in realne ljubezni

Morda vas zanima

- Oglas -

Vikend je prinesel polno Luno v dvojčku in retrogradno Venero, ki bo vse do konca januarja preverjala, kako stabilni so njeni ljubezenski odnosi, končna žetev tega obdobja pa bo sledila v začetku marca. Med njenim retrogradnim obdobjem gre graditi na realnih odnosih, saj le ti prinašajo otipljive rezultate. Ker se ta ljubezenska zgodba dogaja v znamenju kozoroga, je ljubezen povezana tudi z materialnimi dosežki. Z nekom se bomo globlje povezali, načrtovali skupno prihodnost, skupna vlaganja v nepremičnine, v poslovne povezave.

Pluton bo poskrbel, da bomo pretehtali prav vsak detajl, saj se zavedamo, da se povezujemo za dolgo obdobje in želimo, da traja. Pri tem se bodo v nas zgodile tudi psihološke spremembe, ki nas vabijo, da odpravimo s podzavestnimi strahovi pred navezanostjo in pripadnostjo. Zaupanje, ki ga vlagamo v naše odnose, se bo obrestovalo. Če iz omare skoči kakšen okostnjak nekdanje ljubezni, se mu zahvalimo, da je bil del našega življenja in zaprimo vrata. Obujanje mrtvecev ne prinaša korist, le duševno trpljenje.

Teden začenjamo z Luno, ki je v fazi padanja in v znamenju raka, kar nam sporoča, da naklonimo pozornost domu in družini. Dopoldan bo Luna naklonjena pogovorom in izmenjavi informacij – lahko slišimo nekaj novega in spodbudnega.

Sonce je danes na zadnji stopinji strelca, jutri vstopa v kozoroga in označuje zimski solsticij – dan, ko je dnevne svetlobe najmanj, kar pa je tudi znamenje, da se bodo dnevi začeli daljšati.

Sonce danes oblikuje sekstil z Jupitrom, ki bo še nekaj dni na zadnji stopinji vodnarja, nakar 29. 12. vstopi v znamenje ribe. Izkoristimo te pozitivne, optimistične energije, naj nam prinesejo dobre novice glede poslovnih priložnosti, zdravja, načrtujemo lahko tudi potovanja ali se poglobimo v knjige in odkrivamo nove modrosti.

Današnji trigon Merkurja v kozorogu in Urana v biku bo resnemu, pragmatičnemu Merkurju dal nekaj nove pogonske energije, nove ideje, zanimive pogovore, vizionarske prebliske, kar nam bo dobro delo.

Ostanimo torej odprte glave, pogovarjajmo se, sprejmimo nove energije v naš dom, povabimo koga na obisk.

Prejšnji članekPostrvi na žaru
Naslednji članekPomarančni razpokančki
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -