Ponedeljek, 19. 4. 2021, Pozdravljena, sezona bika!

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v raku in raste, pred njo pa je prijazen, upočasnjen dan. V ospredju so teme družine, otrok, materinstva, doma, skrbi za druge. Že dopoldan bo Luno energizirala Lilith v biku, s katero oblikujeta harmoničen aspekt sekstila in ki spodbuja ženski glas, da odločno pove, česa si želi. Popoldanski trigon z Neptunom v ribah prinaša nežnost, romantiko, sočutje, umetniški navdih, potrebo po bližini vode, sanjarjenju, medsebojnem intuitivnem razumevanju.

Jutro je že prineslo konjunkcijo Sonca in Merkurja na zadnji stopinji ovna, nakar Merkur ob 12.30 vstopa v bika, v katerem bo do 3. maja, Sonce pa mu sledi ob 22.30 in orje zemljo do 20. maja. Ta dopoldanska konjunkcija lahko prinese sporočilo, preblisk, informacijo, ki se zdi najbolj nujna na svetu, mi pa imamo občutek, da se moramo odzvati, reagirati in zaradi te informacije nujno nekaj storiti.

Če počakamo še malo in ulovimo vstop Merkurja v bika, bomo ugotovili, da informacija spreminja obliko in ne postaja več tako zelo pomembna. Potreba po takojšnji reakciji se bo preobrazila in izgubila oznako nujnosti. Postali bomo bolj počasni, usta bodo spregovorila šele, ko bodo prepričana v to, kar želijo povedati, izrazita pa bo tudi trma, vztrajanje pri svojem, zavračanje sprememb, oklepanje rutine.

Uživajmo v počasnosti, ki se nam ponuja in ustavimo se, da povohamo rožice. Že jutrišnji dan prinaša več nemira, saj bo Luna vstopila v leva in imela svoj trk s Soncem, Merkurjem in Venero v biku. Fiksne energije se medsebojno izzivajo, trma je prisotna na obeh straneh. Luna si bo želela zabave, smeha, občudovanja, bikovske energije bodo vztrajale pri preprostih življenjskih užitkih. Seveda je priporočljivo, da si pridemo naproti in najdemo skupni jezik. Če vsakdo malo popusti, sprememba nečesa, kar nam že dlje časa trka na vrata in nas hoče ozavestiti, ni več tako strašna.

Današnji ponedeljek je preprost. Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -