Ponedeljek, 18. 1. 2021, Odločno naprej

Morda vas zanima

- Oglas -

Kam odločno naprej? – to je vprašanje tedna. In Luna v ovnu, v katerega je stopila danes, je odločena, da bo to ugotovila, saj je kot zmeraj pripravljena stopiti v neznano. Saj smo že omenili, da je Luna v ovnu pod veliko manjšim stresom, odkar je naporna srečanja s Saturnom prepustila v oskrbo biku. Strukture Saturna v vodnarju ji odgovarjajo in prav tako bolj sproščene energije Jupitra, ki ovnovsko odločnost navdihujejo. Naš energičen, a tudi nekoliko distanciran čustveni svet se mora danes soočiti le še s Kironom, na kar naj bi bila Luna v ovnu – če se opazujemo in svoje misli morda tudi zapisujemo, smo neke vzporednice gotovo našli – že nekoliko navajena. V toku dneva bo točka njene strasti, osredotočenosti, akcije tudi točka bolečine, čustvene rane, krhkosti, ki nas lahko nekoliko zamaje.

Glede na to, da je Mars kot vladar današnje Lune v ovnu trenutno na potovanju skozi znamenje bika, in glede na to, da ga v sredini tedna čaka akcija, ki predstavlja pomemben preboj, preobrat v dosedanji smeri naše želje ali namenov po delovanju, nam poguma ne bo zmanjkalo. Zdaj, seveda bi bilo lepo vedeti, v katero smer bomo delovali, bik nam nenazadnje daje čas za odločanje in temu je tudi bil namenjen minuli vikend. Lepo bi bilo, če bi bila naša dejanja, ki izvirajo iz tovrstnih želja, ustvarjalna, konstruktivna, pozitivna.

Ni nujno, da revolucija, ki jo spodbujajo izzivi iz znamenja vodnarja, sproži bika do te mere, da se odloči za napad. Vodnar bo res zahteval spremembo in ne bo nehal, kar od fiksnega znamenja niti ne moremo pričakovati in je v nasprotju z njegovo naravo, bo pa vodnar – upam si trditi – potrpežljiv. V njem je nazadnje Saturn, ki je struktura, omejitev in tudi vladar časa. Potrpežljivost s ščepcem distance je v soočenju takšnih raznorodnih sil še vedno vrednota, ki smo jo že poudarjali in jo še bomo.

Če vzamemo vodnarjeve progresivne ideje zares in se jim ne odpovemo, temveč jim kot izjemni dragocenosti namenimo pomemben čas ter jih vključimo v področje svojega življenja, ki trenutno zahteva največ pozornosti, smo na poti dragoceni spremembi. Puščico nanj je nazadnje usmeril včerajšnji kvadrat med Jupitrom in Uranom, ki je prinesel sproščanje neke blokade in upamo, da vam je teknil. Z blokadami se bomo ukvarjali še ves teden in prav je, da jih dobro spoznamo. Še več pomembnih informacij nam prihaja naproti že jutri.

Srečno!

Prejšnji članekPiščančja bedra v pečici
Naslednji članekGovedina Stroganov
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -